Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
Ομαδική έκθεση "Art Power"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Street art (Εκθέσεις)
pop art (Εκθέσεις)
Ομαδική έκθεση "Art Power"
0.0
Περιγραφή
Την παγκόσμια δυναμική της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, μέσα από την έκθεση "Art Power" που εγκαινιάζεται στις 16 Μαρτίου και περιλαμβάνει έργα καταξιωμένων pop και street art καλλιτεχνών της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής. 

Για άλλη μια φορά η Kapopoulos Fine Arts προηγείται και δίνει την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης να θαυμάσει έργα σημαντικών καλλιτεχνών, που εκφράζουν τα παγκόσμια ρεύματα και τάσεις της εικαστικής τέχνης.

Συγκεκριμένα η έκθεση περιλαμβάνει έργα των: Αiiroh, Cedric Bouteiller, Mr. Brainwash, Erro, David Gerstain, Hawini, Laurence Jenkell, Richard Orlinski, Antonio Segui, Benjamin Spark.

Θα είναι εκεί οι εμβληματικές φιγούρες του Mr. Brainwash, ο king kong του Richard Orlinski, τα κατακόκκινα χαμόγελα του David Gerstain, οι καραμέλες της Laurence Jenkell, ο κόσμος των κόμιξ του Benjamin Spark, οι δυναμικές πόλεις του Cedric Bouteiller, τα γεμάτα κίνηση ανθρωπάκια του Antonio Segui και πολλά ακόμα.

Πρόκειται για έργα ευφάνταστα που διακρίνονται για το δυναμικό τους χαρακτήρα και το πλούσιο χρώμα τους. Καθημερινά αντικείμενα, φράσεις που στέλνουν μηνύματα και αγαπημένες φιγούρες μετατρέπονται σε ζωντανά έργα Pop Art, φέρνοντας μπροστά στα μάτια μας έναν κόσμο ποιητικό και χαρούμενο, γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία. Μια τέχνη που αγγίζει τη ζωή, απευθύνεται σε όλους και έχει ως μέσα της το παιχνίδι, το χιούμορ, την ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.

Εγκαίνια έκθεσης: 16 Μαρτίου 2019, 13.00-18.00.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017