Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομάδα ACHT! έκθεση "Chromophobia II"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομάδα ACHT! έκθεση "Chromophobia II"

0.0
Περιγραφή
H Nitra Gallery με χαρά παρουσιάζει τη δεύτερη ενότητα της πρώτης έκθεσης της ομάδας ACHT! (Αλέξανδρος Αλεκίδης, Άγγελος Μεργές, Πρόδρομος Χαραλαμπίδης), η οποία δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας. Η πρώτη ενότητα της έκθεσης παρουσιάζεται παράλληλα στη Nitra Gallery στην Αθήνα.

Με αφετηρία την χρήση κορεσμένων χρωμάτων καθώς και τα ερεθίσματα που προκύπτουν απ’ την κουλτούρα της οθόνης θέτουν το ερώτημα για το κατά πόσο η τεχνολογία των υπολογιστών έχει διεισδύσει σε έναν από τους πιο παραδοσιακούς κλάδους της Τέχνης, την Ζωγραφική. Έχοντας μεγαλώσει παράλληλα με την ραγδαία αναπτυσσόμενη ψηφιακή τεχνολογία η αφομοίωση της γίνεται εμφανής στον καμβά. Στην πρακτική τους χρησιμοποιούν τόσο την οθόνη ως "μοντέλο παρατήρησης" όσο και τα εργαλεία και τα εφέ που βρίσκονται συνήθως στα βασικά προγράμματα ψηφιακής ζωγραφικής. Ο αντίκτυπος της ψηφιακής εποχής είναι εμφανής στις συνθέσεις και τις χειρονομίες τους, καθώς επίσης και στις προκύπτουσες ζωγραφικές ποιότητες.

Η ενότητα αυτή δουλειάς δημιουργήθηκε στο Κτίριο 1, της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου και οι ACHT! θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Γεώργιο Βογιατζόγλου για την παραχώρηση του χώρου και τη στήριξη του καθ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Έναρξη: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, 12.00 - 20.00

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021