Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
In-Edit Greece - Thessaloniki Edition 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
In-Edit Greece - Thessaloniki Edition 2019
0.0
Περιγραφή
In-Edit: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο επιστρέφει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Από τον Eric Clapton στους Radiohead και από την Marianne Faithfull στον John Lennon και τη Joko Ono, από τον βασιλιά Elvis Presley στην Queercore πανκ σκηνή. Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο, το In-Edit Festival, επιστρέφει από εκεί όπου ξεκίνησε.

Για πέντε ημέρες, από τις 17 έως τις 21 Απριλίου, το κέντρο της Θεσσαλονίκης γεμίζει ήχους και εικόνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή. 

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη πριν 16 χρόνια και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά παγκοσμίως. 
Επόμενες στάσεις του είναι η Ιταλία, η Ολλανδία,η Γαλλία, η Κολομβία, το Μεξικό, η Χιλή και η Γερμανία και προφανώς η Ισπανία. 

Το In-Edit διοργανώθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το 2014, ενώ από το 2015 παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Μεμονωμένο εισιτήριο 5€

- Διάθεση των εισιτηρίων γίνεται στα εκδοτήρια του Ολύμπιον, και ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr . Τα εκδοτήρια του Ολυμπιον είναι καθημερινά ανοικτά μετά τις 19:30

- Τα πακέτα εισιτηρίων 4 +1 είναι διαθέσιμα μόνο στα ταμεία του Ολύμπιον. Τα 5 εισιτήρια πρέπει να εκδοθούν την ίδια στιγμή της αγοράς του εισιτηρίου.
- Το πακέτο εισιτηρίων Free Pass είναι προσωπικό και εξασφαλίζει είσοδο σε όλες τις προβολές.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017