Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Χορός

"Η μαγεία του χορού" (Great Pas de Deux) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
μπαλέτο

"Η μαγεία του χορού" (Great Pas de Deux) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

0.0
Περιγραφή
Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 γκαλά με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux.

Οι πρώτοι σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου και του Μπαλέτου της Σιένα ερμηνεύουν τα χορευτικά ντουέτα από αξεπέραστες χορογραφίες από τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη, το Ρωμαίος και Ιουλιέτα, το Δον Κιχώτη, τον Κουρσάρο και τον Καρυοθραύστη, τα οποία αποτελούν τους σημαντικότερους χορούς στην ιστορία του μπαλέτου και είναι πάντα ο βασικός χορός για να δείξουν οι χορευτές την τεχνική τους και το ερμηνευτικό τους ταλέντο.

"Το pas de deux είναι ένας διάλογος αγάπης", έλεγε ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ προσπαθώντας να τονίσει τη σημασία που έχει σε μία χορογραφία το κομμάτι στο οποίο ένα χορευτής και μία μπαλαρίνα ερμηνεύουν ένα ντουέτο. Πέρα από τα συγκλονιστικά χορευτικά σόλο, ένα άρτια εκτελεσμένο Pas de Deux ("βήμα για δύο") είναι ικανό να μαγέψει το κοινό και να απογειώσει μια παράσταση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της παράστασης είναι ο Marco Batti, γνωστός χορογράφος, απόφοιτος του Royal Ballet School of London, του American Ballet Theatre και της Ακαδημίας Vaganova.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Διακεκριμένη 60€
Ζώνη Α 50€
Ζώνη Β 40€
Ζώνη Γ 30€
Περιορισμένης ορατότητας 20€

Προπώληση: more.com by viva

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo