Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017 "Look Forward…"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017 "Look Forward…"

0.0
Περιγραφή
Με το βλέμμα στο μέλλον και με οδηγό πάντα την ποιοτική δημιουργία, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017 έχει ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του. 

Ένα πρόγραμμα που γεμίζει ήχους και χρώματα το υπέροχο κτιριακό συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών, έτσι όπως το εμπνεύστηκε για τη φετινή αφίσα του Φεστιβάλ ο Ιρανός Babak Safari, με δουλειές που έχει υπογράψει σε όλο τον κόσμο.

Οι Monophonics, στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν μια δυνατή συναυλία με νέα και παλιότερα αγαπημένα κομμάτια τους.

Δυο μέρες μετά, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, η Μονή Λαζαριστών θα γεμίσει με την νοσταλγική και μελαγχολική μουσική του Goran Bregović.

Νωρίτερα, πάντως, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στη Μονή Λαζαριστών ένα μεγάλο πάρτι και υπεύθυνοι γι’ αυτό θα είναι οι Postmodern Jukebox Orchestra.

Άλλο ένα πάρτι, νοσταλγικό, Το πρώτο μας πάρτι, θα θυμίσει σε πολλούς ανέμελα χρόνια την Τρίτη 4 Ιουλίου. Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι.

Για πρώτη φορά θα επισκεφτούν την Ελλάδα οι Ισλανδοί Kaleo και θα ανεβούν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Μετά τον "Στρατηγό" το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συνεργάζονται για μια ακόμη μοναδική παραγωγή. Αυτήν τη φορά, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, θα προβληθεί η ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν "Ο Χρυσοθήρας", με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ΚΟΘ.

Φυσικά, από το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο σημαντικές καλοκαιρινές μουσικές εμφανίσεις και παραστάσεις Ελλήνων καλλιτεχνών. Η σκηνοθετημένη από τον Παντελή Βούλγαρη μουσική παράσταση "Εννέα και Πέντε", με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Οδυσσέα Ιωάννου (9/6). "Γυναίκες", η μουσική συνάντηση των Φωτεινής Βελεσιώτου, Αναστασίας Μουτσάτσου, Μυρτώς Αλικάκη (12/6). Η μελωδική και δυναμική εμφάνιση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη (16/6), η γοητευτική σύμπραξη των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη (21/6), η φωνή του Μάριου Φραγκούλη (17/7) και η αισθαντική φωνή του Μπάμπη Στόκα (5/7), η μουσική συνάντηση των Παντελή Θαλασσινολύ και Βασίλη Σκουλά (23/6), αλλά και "Ο δικός μας δρόμος" των Γιώργου Χατζηνάσιου και Γιώργου Θεοφάνους (19/7) θα βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών.

Τέλος, ο Δημήτρης Μαραμής, μετά την επιτυχία του μιούζικαλ Ερωτόκριτος θα παρουσιάσει (3/7) τη συναυλιακή του εκδοχή, πάντα με τη μεστή φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη.

Φέτος θα λειτουργήσει και σε ειδικό χώρο, στη μεγάλη βεράντα του συγκροτήματος της Μονής, η Μικρή Σκηνή, που μόνο μικρές μουσικές απολαύσεις δεν θα έχει. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στα παραπάνω link.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo