Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

"Φεστιβάλ Επταπυργίου"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
αφήγηση (Διάφορα)

"Φεστιβάλ Επταπυργίου"

0.0
Περιγραφή
Το Φεστιβάλ Επταπυργίου θα διοργανωθεί από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνδιοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ Επταπυργίου τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

Θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 22 Ιουλίου, στην εσωτερική αυλή του Επταπυργίου. Μια γιορτή του πνεύματος και του πολιτισμού με εκδηλώσεις από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της ποίησης.

Συνολικά θα δοθούν δέκα παραστάσεις, θα συμμετάσχουν 325 καλλιτέχνες, 65 τεχνικοί και υπολογίζεται πως οι θεατές θα φτάσουν τους 7.600.

Οι παραγωγές του Φεστιβάλ Επταπυργίου:

• 2/7 "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας", βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ σε μουσική Mendelssohn με τον Άκη Μπαλτά στη διεύθυνση της Ορχήστρας και τον Μιχάλη Σιώνα να σκηνοθετεί.

• 9/7 "Μουσική του Πάθους" από Vienna Met Trio με ήχους τζαζ και τανγκό .

• 11, 12, 14,15 και 18 Ιουλίου 2019 "Cavalleria Rusticana" του Pietro Mascagni σε συνεργασία με την Κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης. "Θα είναι μια όπερα υψηλών προδιαγραφών με υπέροχη μουσική", τόνισε η καλλιτεχνική διευθύντρια της ΚΟΘ Ζωή Τσόκανου.

• 17/7 "Επταπύργιο ένας αιώνας σε μια μέρα 1899-1989" από το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή. "Επιτέλους ξεκινάει κάτι ωραίο στο Επταπύργιο και δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε" είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Γιάννης Αναστασάκης.

• 19/7 "…νύχτα Μαγικιά...", ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη σε συνεργασία με την συμφωνική ορχήστρα ΜΟΥΣΑ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και ενορχήστρωση- μουσική διεύθυνση Παναγή Μπαρμπάτη. "Η MOYSA θα συμβάλλει στο να ακουστεί η μουσική του Θεοδωράκη σε όλο τον κόσμο", τόνισε ο βοηθός αρχιμουσικού της MOYSA Θοδωρής Παπαδημητρίου.

• 22/7 βραδιά ποίησης και μουσικής "Ο Ελύτης συναντά τον Ελιάρ" με απαγγελία ποιημάτων από την Ιουλίτα Ηλιοπούλου, αφήγηση Γιολάντας Μπαλαούρα, μουσική επιμέλεια Αντώνη Σουσάμογλου, και καλλιτεχνική επιμέλεια Άννας Μυκωνίου. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Οι τιμές αναγράφονται αναλυτικά στα link που θα βρείτε παραπάνω.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος" (Εθν. Αμύνης 1), Δευτέρα και Πέμπτη 10.00- 15.00, Τρίτη και Τετάρτη 17.00- 21.00

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017