Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Έκθεση "Black Or White Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 8"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Έκθεση "Black Or White Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 8"

0.0
Περιγραφή
Η έκθεση των κοστουμιών που παρουσιάστηκαν στο θεαματικό fashion show με ανακυκλώσιμα υλικά που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής από τους εμπνευστές του, τους Φίλους της Νέας Παραλίας σε συνεργασία με τον ΟΜΜΘ, εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 18.00 μμ και μας περιμένει ως 22 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ!

30 μοναδικές ευρηματικές δημιουργίες που υπηρετούν τη θεματική BlackOr*White, μας περιμένουν για να δούμε από κοντά τις λεπτομέρειές τους και τα απίθανα υλικά τους, μέσα από το ανεπανάληπτο στυλ των δημιουργών τους. Η τέχνη, η μόδα, η δημιουργικότητα και η περιβαλλοντική συνείδηση σε μια έκθεση που αξίζει το ενδιαφέρον και σίγουρα θα κεντρίσει την περιέργειά σας.

Σχεδιαστές: Γιάννα Πώλα, Ράνια Αφεντούλη, Σοφία Γεωργιάδου, Νίκος Γλαβίνας, Νίκος Καραγιαννίδης, Μιχάλης Τσόκλης, Μπερνάρ Κουόμο, Βασιλική Μικρού, Νικολέτα Τσικώτη, Αγγελική Ταλιαδούρου, Κρίστυ Αργυροπούλου, Γεωργία Σταυρίδου, Ειρήνη Μητούδη, Κατερίνα Σολομού, Μυρτώ Ραφαηλίδη Ζήκα, Λιζέττα Φώτογλου

*Or στα γαλλικά = Χρυσό

Εγκαίνια: 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 (Ετήσια γενική συνέλευση-κοπή πίτας του συλλόγου Φίλοι της Νέας Παραλίας 17:00)

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo