Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Damian "Jr. Gong" Marley στο Fix Factory of Sound

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Reggae
Blues (Μουσική)

Damian "Jr. Gong" Marley στο Fix Factory of Sound

0.0
Περιγραφή
Ο Damian "Jr. Gong" Marley, ο νεώτερος και πιο επιτυχημένος γιος του Bob Marley και κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, έρχεται στο Fix Factory of Sound.

Ο πολυβραβευμένος Damian Marley - αποκαλούμενος "Jr. Gong" προς τιμήν του Bob Marley, που ήταν γνωστός ως "Tuff Gong", καθώς και ως ο "Νεώτερος Βετεράνος" από πολλούς συναδέλφους του - ανανέωσε με μοναδικό τρόπο τη μουσική που ο πατέρας του έκανε γνωστή και αγαπητή σε ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντάς την κοντά στο hip-hop και την dance μουσική, μέσα από συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Nas (με το album "Distant Relatives" και τα φοβερά singles "As We Enter" και "Dispear"), Jay Z, Snoop Dog, B-Real, Ty Dolla $ign, Bobby Brown καθώς και οι Skrillex και Bruno Mars, με τους οποίους έχει ηχογραφήσει τα διάσημα "Make It Bun Dem" και "Liquor Store Blues", αντίστοιχα.

Οι προσωπικές του επιτυχίες είναι επίσης πάρα πολλές: "Welcome To Jamrock" (ίσως το καλύτερο reggae κομμάτι των τελευταίων 15 ετών), "Medication", "Patience", "Road To Zion", "Speak Life", "There For You", "Affairs Of The Heart", "R.O.A.R", "Move" και άλλα. 

Η Hollie Cook θα εμφανιστεί παρέα με τον Damian "Jr. Gong" Marley.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 32€ (ένα εισιτήριο) και 60€ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Προπώληση εισιτηρίων:
viva.gr, 11876, www.fixfactoryofsound.gr, Reload, Seven Spots, Wind

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017