Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα 2020 στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα 2020 στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

0.0
Περιγραφή
Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους όλες οι Δημοτικές καρναβαλικές εκδηλώσεις, λόγω του κοροναϊού.

Στους ρυθμούς της Αποκριάς μπαίνει και επίσημα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους να έχουν την τιμητική τους. 

Παιδικά αποκριάτικα πάρτυ σε κάθε Δημοτική Ενότητα, πλούσιο πρόγραμμα με αποκριάτικα έθιμα, εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια και αποκριάτικες δραστηριότητες για παιδιά 3-12 ετών, στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες, και φυσικά το ξεφάντωμα κορυφώνεται με μουσική, χορό και κρασί την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου με παραδοσιακά γλέντια και πατροπαράδοτα φαγητά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) έχει σχεδιάσει και για φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, με πολλά καλλιτεχνικά σχήματα, τοπικούς συλλόγους και ανθρώπους του πολιτισμού σε κάθε γωνιά του δήμου, σε μία περίοδο που αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για γιορτή, χορό και τραγούδι. 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017