Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ημερομηνίες
Κατηγορίες

85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

0.0
Περιγραφή
Η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 5 - 13 Σεπτεμβρίου 2020 θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφόσον εμπλουτίζεται με νέες εκθεσιακές ενότητες, φιλοξενεί ως τιμώμενη χώρα την Γερμανία και σχεδιάζει σημαντικά παράλληλα γεγονότα επιχειρηματικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η περσινή διοργάνωση με μια εντυπωσιακή επισκεψιμότητα που άγγιξε τους 265.000, δίνει δυναμικά τη σκυτάλη στη φετινή ΔΕΘ, η οποία θα εστιάσει στην καινοτομία, στην υψηλή τεχνολογία, στην επιχειρηματικότητα αλλά και στην κυκλική οικονομία προσφέροντας μια πλούσια ατζέντα γεγονότων που θα περιλαμβάνει:
• Θεματικό πάρκο "Digital Greece"
• Σύγχρονα μοντέλα επιχειρηματικότητας μέσα από την πράσινη ανάπτυξη και την ενέργεια
• Αφιέρωμα στην αυτοκίνηση με έμφαση στα ηλεκτρικά οχήματα
• Εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματικό προσανατολισμό για νέους
• Καθημερινές εκδηλώσεις για τις νέες τάσεις στη γαστρονομία
• Ομορφιά και well being
• Ψυχαγωγία και happenings για τους μικρούς φίλους
• Καθημερινό συναυλιακό πρόγραμμα 

Επιπρόσθετα, ο διεθνής χαρακτήρας της οργάνωσης θα προσελκύσει όπως κάθε χρόνο, σημαντικό αριθμό επίσημων κρατικών συμμετοχών (στην 84η ΔΕΘ συμμετείχαν 19), αλλά και πολλές ακόμη ξένες επιχειρήσεις, μέσω των Ελλήνων αντιπροσώπων τους.

Τιμώμενη Χώρα Γερμανία
Στο μεγαλύτερο θεσμικό και εμπορικό γεγονός της χώρα, έρχεται να δώσει δυναμικό παρόν η Γερμανία ως τιμώμενη χώρα, προτείνοντας τις καλές πρακτικές στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τρόπο ζωής. 
Πρόκειται για μια "Ελληνο-Γερμανική Συνεργασία" που στόχο έχει να εμβαθύνει όχι μόνο τις πολιτικές αλλά και τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών υποστηρίζοντας τη θετική πορεία της Ελλάδας.
Η συμμετοχή της τιμώμενης χώρας περιλαμβάνει επίσης σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, "Lounge" για επιχειρηματικές συναντήσεις B2B, καθώς και διαμορφωμένο χώρο για επιδείξεις μαγειρικής.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017