Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

4ο Olympic Day Run Greece

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Μαραθώνιος (Άθληση)
Αγώνας Δρόμου (Άθληση)

4ο Olympic Day Run Greece

0.0
Περιγραφή
Το Ολυμπιακό Μουσείο μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στον επετειακό εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, λαμβάνοντας μέρος στο 4ο Olympic Day Run Greece (Thessaloniki City Marathon, 10K, 5K & 2K) παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες.

Αφετηρία & τερματισμός: Επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού ''Ομπρέλες")

• Αγώνας Δρόμου 10.000 m
Ώρα Εκκίνησης: 18:00
Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή στο ύψος της διακλάδωσης των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Μαρίας Κάλλας, επιστροφή επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στην οδό Τσιμισκή, συνέχεια στην οδό Πολυτεχνείου, αναστροφή αριστερά στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ''Ομπρέλες''.

• Αγώνας Δρόμου 5.000 m
Ώρα Εκκίνησης: 19:30
Περιγραφή Διαδρομής: Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στην οδό Τσιμισκή, συνέχεια στην οδό Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Ναυμαχίας Λήμνου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ.Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ''Ομπρέλες''.

• Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς και Δυναμικού Βαδίσματος 2.000 m
Ώρα Εκκίνησης: 21:00
Περιγραφή Διαδρομής: Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στην οδό Τσιμισκή, αριστερά στην οδό Παύλου Μελά, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ''Ομπρέλες''.

Εγγραφές εδώ.
Πρόλαβε τις early bird τιμές που είναι διαθέσιμες έως τις 12 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (8)

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στον σύνδεσμο παραπάνω.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021