Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

17ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

17ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

0.0
Περιγραφή
Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, με τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκηρύσσει και διοργανώνει τον 17 Ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" - bwin.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ., 5.000μ.

Παράλληλα με τη διοργάνωση του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" και εκτός του Επίσημου Αγωνιστικού Προγράμματος της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Η διοργάνωση ακολουθεί τους όρους του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και Αγώνων του ΣΕΓΑΣ και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου World Athletics.

Ο 17 ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" - bwin διεξάγεται εφαρμόζοντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους όρους και προϋποθέσεις διεξαγωγής, όπως αυτοί ορίζονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Για αναλυτικές τιμές και εγγραφές δείτε στον παραπάνω σύνδεσμο.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo