Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΡΟΔΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Κατερίνα Στέργου έκθεση "Δυνατές ψυχές, δυνατά σώματα"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κατερίνα Στέργου έκθεση "Δυνατές ψυχές, δυνατά σώματα"

0.0
Περιγραφή
H έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Στέργου με τίτλο "Δυνατές ψυχές, δυνατά σώματα" παρουσιάζεται στον χώρο τής Οπλοθήκης de Milly (απέναντι από την ΔΕΗ).

Η βιωματική έκθεση ζωγραφικής στον χώρο της Οπλοθήκης de Milly αποτελεί μια μικρή αποτίμηση ζωής, βγαλμένη από τον προσωπικό χώρο και χρόνο της Κατερίνας Στέργου. Η τρυφερή ψυχή της και η δύναμή της αποκαλύπτονται μέσα από μια σειρά έργων εμπνευσμένα από την προσωπική της περιπέτεια με την ασθένεια του καρκίνου.

Λάδια, ακουαρέλες και ακρυλικά συνιστούν τις σελίδες του προσωπικού της ημερολογίου. Η έκθεση προσκαλεί τους επισκέπτες να αγγίξουν το βλέμμα της ζωγράφου για τη ζωή μέσα από τη βιωματική και αυτό- αναφορική δύναμη της ψυχής της.

Τα εγκαίνια έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00. Θα προλογίσει η Δέσποινα Μανιά, μέλος και εθελόντρια του Συλλόγου καρκινοπαθών Ρόδου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον αντικαρκινικό σύλλογο Ρόδου.

Με την στήριξη του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Τέρη Χατζηιωάννου και υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo