Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική εικαστική έκθεση "Tο μπλε της θάλασσας και τ’ ουρανού"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Εικαστικά (Εκθέσεις)
Ξεναγήσεις (Εκθέσεις)
κεραμικά (Εκθέσεις)

Ομαδική εικαστική έκθεση "Tο μπλε της θάλασσας και τ’ ουρανού"

0.0
Περιγραφή
Αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ εγκαινιάζεται, στο Πολύεδρο, η ομαδική εικαστική έκθεση "Tο μπλε της θάλασσας και τ’ ουρανού"
Το μπλε ένα από τα βασικά χρώματα του ορατού φάσματος, το χρώμα που κάποτε η αξία του ανταγωνιζόταν αυτή του χρυσού, το χρώμα που συνδέεται με την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση, που εμπνέει διαχρονικά τους καλλιτέχνες, κυριαρχεί στα έργα αυτής της έκθεσης. 

Θα εκτεθούν περισσότερα από 60 έργα, ακουαρέλες, λάδια, ακρυλικά, μελάνια – τυπώματα και μεικτές τεχνικές, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν κεραμικά, κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης, σε αποχρώσεις του μπλε. 

Το μπλε με όλες του τις αποχρώσεις και τις τονικές διαβαθμίσεις, το μπλε της φαντασίας αποτυπώνεται εικαστικά στα έργα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση: Βελαώρας Χάρης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ευγενίδης Σωκράτης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, Φιλιπποπούλου Ελένη. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν ομιλίες, συζητήσεις και προβολές, σχετικά με την ιστορία του μπλε, τον τρόπο χρήσης του, τις ψυχολογικές επιδράσεις, τους συμβολισμούς. 

Επίσης θα γίνονται ξεναγήσεις σε σχολικές ομάδες και εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά μέσα στο χώρο της έκθεσης, κατόπιν συνεννόησης με το Πολύεδρο (τηλ. 2610 277342).

Εγκαίνια:  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 20.30

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020