Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Echo Tides Aνδρομέδα FM στο Συνδετήρα

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Pop (Μουσική)
Punk (Μουσική)

Echo Tides Aνδρομέδα FM στο Συνδετήρα

0.0
Περιγραφή
Ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννης και ο Γιώργος θα συναντηθούν ξανά όλοι μαζί για να ξεσηκώσουν το κοινό και να ολοκληρώσουν το release tour του νέου τους δίσκου "Ανδρομέδα FM".

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους, και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers). Την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums). Πολλές φορές από μακριά. Κάποιες άλλες από κοντά. Άλλες φορές μόνα τους.

Γεννημένο κατά την περίοδο της καραντίνας και επηρεασμένο από το ανάλογο post-apocalyptic κλίμα, το άλμπουμ Ανδρομέδα FM αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων που συγκροτούν την τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησης των Echo Tides. Εδώ συνθέτουν πιο ελεύθερα από ποτέ, τραγουδάνε στα ελληνικά και μας χαρίζουν το πιο εσωτερικό και ρομαντικό album τους ως τώρα. Ένα σημείο συνάντησης synth pop ηχοχρωμάτων και post punk ξεσπασμάτων κάτω από ένα, πανταχού παρόν, new wave πρίσμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

9€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo