Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου 2020 στην Πάτρα

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου 2020 στην Πάτρα

0.0
Περιγραφή
Η Πάτρα θα είναι και φέτος, με την υπογραφή του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, πόλη συνδιοργανωτής και συγχρόνως σταθμός φιλοξενίας, του "6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου". 

Στην πόλη το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 24 Ιανουαρίου 2020 στο αμφιθέατρο της Αγοράς "Αργύρη". 

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 ζώνες, πρωινή εκπαιδευτική με 16 ντοκιμαντέρ από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και απευθύνεται στα σχολεία της περιοχής. Αυτό θα επιτευχθεί χάρη στην προωθούμενη από τον Πολιτιστικό Οργανισμό συνεργασία, με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευση Αχαΐας. 

Η δεύτερη "ζώνη" είναι απογευματινή - από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ και περιλαμβάνει την προβολή 24 ντοκιμαντέρ για το ευρύ κοινό. Όλες οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο. 

Στην Πάτρα θα παραβρεθούν οι σκηνοθέτες της ταινίας Zagros Ariane Lorrain από τον Καναδά και Shahab Mihandoust από το Ιράν για να μιλήσουν με το κοινό καθώς και η Βραζιλιάνα σκηνοθέτιδα και ακτιβίστρια Iara Lee, που θα παρουσιάσει την ταινία της Life is Waiting: Referendum and Resistance in Western Sahara / Η Ζωή Περιμένει: Το Δημοψήφισμα και η Αντίσταση στη Δυτική Σαχάρα την Πέμπτη στις 19.30μ.μ. 

Το Διεθνές φεστιβάλ ταινιών ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στο ευρωπαϊκό ντοκιμαντέρ με αφιερώματα, παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτική ζώνη, σεμινάρια και masterclasses.

Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017