Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Καρναβάλι - Απόκριες 2020

55ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις 2020, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις, Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις

55ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

0.0
Περιγραφή
Το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, κάνει το "ντεμπούτο" του ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Τριωδίου, ανήμερα "τ’ Αγιαντωνιού", με την ανακοίνωση του πρώτου γρίφου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας συνδιοργανώνει με τα πληρώματα το παιχνίδι. Φέτος την Οργανωτική Επιτροπή του Παιχνιδιού απαρτίζουν τα μέλη του πληρώματος 222, περσινού νικητή του Κρυμμένου.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ορθά δομημένο, άρτιο ως προς τη διεξαγωγή του, αλλά και ως προς την αισθητική του, ώστε να μπει ένα ακόμα λιθαράκι στην εξωστρέφεια που παρουσιάζει ο "Κρυμμένος Θησαυρός" τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη του Παιχνιδιού και στα social media της διοργάνωσης:
facebook:@krymmenos2020
instagram: @krymmenos2020
youtube: Krymmenos Thisavros 2020

Από αυτά θα γίνονται και οι ενημερώσεις των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν. 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΠΑΤΡΑ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017