Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση του Κολλεγίου Μουσικής του Ωδείου Αθηνών

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση του Κολλεγίου Μουσικής του Ωδείου Αθηνών

0.0
Περιγραφή
Μια νέα συνεργασία κορυφαίων ιδρυμάτων για την προώθηση της Μουσικής εκπαίδευσης στην Αθήνα.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, το Κολλέγιο Μουσικής του Ωδείου Αθηνών (Athens Conservatoire College of Music) θα υλοποιήσει ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Music, σε συνεργασία με το Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Στόχος του προγράμματος είναι οι απόφοιτοι να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Music (BMus)ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός πλήρους τετραετούς προγράμματος σπουδών στις εγκαταστάσεις του Ωδείου Αθηνών.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τη σημαντική καινοτομία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα των Μουσικών Σπουδών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το νέο τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (BMus),που θα υλοποιηθεί στην Αθήνα από το Κολλέγιο Μουσικής του Ωδείου Αθηνών σε συνεργασία με το Goldsmiths, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντικά στελέχη του προγράμματος θα δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό περιεχόμενο, τις προϋποθέσεις και την διαδικασία εισαγωγής, αναλυτικά:
• Δημήτριος Μαρίνος, Διευθυντής: επισκόπηση προγράμματος και βασικές προδιαγραφές
• Λουίζα Τσουγκαράκη, Κοσμήτορας: προϋποθέσεις εισαγωγής και ακροάσεις
• Μαρία Ευστρατιάδη, Επικεφαλής του Τμήματος: ευκαιρίες κατάρτισης που προσφέρει το πρόγραμμα
• Ο Νίκος Τσούχλος (Πρόεδρος Δ.Σ. του Ωδείου Αθηνών) και η Δρ. Tara Page (Ακαδημαϊκή Διευθύντρια / Διεθνής Ανάπτυξη και Ακαδημαϊκές Συνεργασίες, Goldsmiths, University of London), θα μοιραστούν σημαντικές πτυχές αλλά και το δικό τους όραμα σχετικά με τη συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ η Αναστασία Ανδρίτσου, Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα, θα μιλήσει για το νέο εγχείρημα.

Ιδιαίτερη τιμή, αποτελεί η παρουσία του Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, MatthewLodge, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο τέλος της παρουσίασης, θα δοθεί χρόνος στο κοινό για ερωτήσεις ή σχόλια.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021