Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Το τρύπιο βαρέλι" του Θεοδόση Πελεγρίνη online streaming

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Το τρύπιο βαρέλι" του Θεοδόση Πελεγρίνη online streaming

0.0
Περιγραφή
Η θεατρική παράσταση "Το τρύπιο Βαρέλι" του Θεοδόση Πελεγρίνη σε σκηνοθεσία Άννας Σωτρίνη σε streaming προβολές.

Η υπόθεση:
Σ΄ έναν κόσμο που η κοινοτοπία τρέφεται από τις σάρκες της κι από το υλικό της ανούσιας ανθρώπινης καθημερινότητας, το έργο, το "Τρύπιο Βαρέλι" του Θεοδόση Πελεγρίνη, αποτυπώνει το άνευ ουσίας νόημα της ύπαρξής μας. Μια φιλοσοφική ιδέα για το πως καθορίζουν τα ασήμαντα περιστατικά την ουσία της ζωής μας.
Το Τρύπιο Βαρέλι είναι μια "γκρίζα κωμωδία" με "χάρτινους" ήρωες, τόσο αληθινούς και συνάμα τόσο ανυπόστατους που λες και ξεπηδούν από της σελίδες ενός κόμικ για να μας διηγηθούν την ιστορία του Τίποτα. Είναι το παράλογο και το γκροτέσκο που αναδύεται μέσα από τις ζωές των μεγαλουπόλεων. Μέσα από τους αυτοεγκλεισμούς μας στους τέσσερεις τοίχους των διαμερισμάτων μας. Την τιποτολαγνεία μας, την έλλειψη ουσιαστικών ενδιαφερόντων μας.
Ένα θεατρικός καθρέφτης που μας φέρνει αντιμέτωπους με τους εαυτούς μας και την ύπαρξή μας. (Συμπωματικά μοιάζει πολύ με αυτό που βιώνουμε και στις μέρες μας.)
Ο Μάκης και ο Λάκης, δυο μεσήλικες και παραπάνω ίσως, για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτα (ποια είναι η σχέση τους, ποιο είναι το παρελθόν τους, ποιος είναι ο χαρακτήρας τους, ποια είναι η ταυτότητά τους), ζουν μόνοι τους στο σπίτι τους ήσυχα με την πλήξη να τους τριγυρίζει. Δεν θέλουν να την σκέπτονται, αλλά είναι υποχρεωμένοι να την ζουν.
Γραμμένο με σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, σκοτεινό χιούμορ και τρυφερότητα. Ένα κείμενο που εκμεταλλεύεται δημιουργικά τόσο την νοηματική αξία της φλυαρίας όσο και εκείνη της σιωπής.
… "- Έχεις ανησυχία για το μέλλον της φυλής μας;
- Ανησυχία; Απλή περιέργεια για το που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.
- Στο τέλος της. Ό,τι αρχίζει, κάποτε τελειώνει"…

Σκηνοθεσία - Σχεδ. Φωτισμών: Άννα Σωτρίνη
Σκηνικά - Κοστούμια: Πάγια Βεάκη
Video art - Φωτογραφίες- flyer: Ευάγγελος Κάλλοου
Βοηθός σκηνοθέτη: Φιλήμων Ορκόπουλος
Αφίσα: Άγγελος Μπάκας

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Θεοδόσης Πελεγρίνης και Γιάννης Παπαθύμνιος.
Φιλική συμμετοχή στα video art, Χρήστος Κάλλοου.

Σημείωση: Για να δούμε την παράσταση χρειάζεται να αγοράσουμε ένα εισιτήριο / κωδικό. Μετά την αγορά θα λάβουμε στο email μας link με τη σελίδα της παραγγελίας μας από όπου θα μπορούμε να κατεβάσουμε το παραστατικό μας (εισιτήριο). Αγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

8€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021