Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Φεστιβάλ

TISFF -Thessaloniki International Short Film Festival 2021

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

TISFF -Thessaloniki International Short Film Festival 2021

0.0
Περιγραφή
Το TiSFF της Θεσσαλονίκης είναι ένας θεσμός πού κατέχει ξεχωριστή θέση στο ευρωπαϊκό στερέωμα και έχει κατακτήσει το πανευρωπαϊκό κοινό με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα.

Το διεθνές ραντεβού δημιουργών ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει, υπό την αιγίδα των 56ων Δημητρίων, στην πόλη πού δημιουργήθηκε. Είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που στόχο έχει την προώθηση πρωτοποριακών ιδεών και τάσεων, όπως αποτυπώνονται από νέους δημιουργούς, καταγράφοντας την πορεία του πλανήτη σε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, ερωτικό, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων, με βαθιά αγάπη και σεβασμό στις ανθρώπινες και κινηματογραφικές αξίες.

Το 2021 θα είναι η 15η χρονιά του και η δεύτερη διαδικτυακή του προβολή. Το 2020 είχε παγκοσμίως 23.084 διακριτές θεάσεις στην πλατφόρμα των 55ων Δημητρίων, απόδειξη της κινηματογραφικής του ποιότητας και εκτίμησης του σινεφίλ κοινού.

36 ώρες με το καλύτερο σινεμά όλου τού πλανήτη σε 128 έργα πού θα μπορέσουμε να απολαύσουμε από τις 09 έως τις 20 Οκτωβρίου, στις διαδικτυακές προβολές της πλατφόρμας των 56ων Δημητρίων. Κάθε ημερήσιο πρόγραμμα θα παραμένει στην πλατφόρμα των 56ων Δημητρίων για 7 μέρες.

Πληροφορίες εδώ.

Στο πλαίσιο των 56ων Δημητρίων.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021