Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

TEDxChaniaSalon | Misunderstandings 2

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

TEDxChaniaSalon | Misunderstandings 2

0.0
Περιγραφή
Ο COVID-19 αλλάζει τα δεδομένα αλλά η ζωή, μέσα και έξω από την οθόνη, συνεχίζεται. Τι έχουν να μοιραστούν μαζί μας 6 ειδικοί από τα πεδία της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας και του τουρισμού γύρω από την πανδημία; Και κυρίως... τι έχετε εσείς να τους ρωτήσετε;

Στις 17 Οκτωβρίου, τρεις ομιλητές από τα πεδία της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας θα μιλήσουν για τον τρόπο που η ψηφιακή ζωή μπορεί να είναι αποδοτική, αμιγώς παιδαγωγική μα και ασφαλής.

Στις 18 Οκτωβρίου, τρεις επαγγελματίες θα μιλήσουν για τον τρόπο που η πανδημία μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε νέους τρόπους διαχείρισης στην τηλεργασία, στην ηλεκτρονική μας επιχείρηση και στον τουρισμό.

Το μενού περιέχει αρκετά κοινωνικά δίκτυα, εναλλακτικό τουρισμό, αποτελεσματικό e-learning, team bonding μέσω τηλεργασίας, πολλά workshops μα και συζητήσεις για τον ψηφιακό εθισμό. Είναι ένα διήμερο προβληματισμού, ενημέρωσης και κουβέντας που σκοπό έχει να ξεπεράσει την Παρεξήγηση δίνοντας πολλαπλές εξηγήσεις σε θέματα που μας επηρεάζουν όλους.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τα workshops, να παρακολουθήσετε πρώτοι το livestream και να συμβάλετε στην διαμόρφωση του διαλόγου από το δικό σας σαλόνι, μπείτε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020