Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Startup Grind: διαδικτυακή ομιλία με τον Σπύρο Μαργάρη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Startup Grind: διαδικτυακή ομιλία με τον Σπύρο Μαργάρη

0.0
Περιγραφή
Τα Startup Grind events επιστρέφουν σε virtual περιβάλλον.

Ο Απρίλιος είναι μήνας αφιερωμένος στο funding σε όλα τα chapters του Startup Grind παγκοσμίως. Η διεθνής επιχειρηματική κοινότητα αναφέρει τη χρηματοδότηση συχνά ως το πιο "hot" topic συζητήσεων, και μάλλον ο λόγος είναι προφανής. Όλες οι startups χρειάζονται χρήματα από επενδυτές για να ξεκινήσουν και να επιταχύνουν τα φιλόδοξα project που δουλεύουν. Αυτό όμως που δεν συζητείται αρκετά συχνά είναι ο ρόλος των strategic advisors και πως αυτοί μπορούν να βοηθήσουν startups σε οποιαδήποτε φάση ανάπτυξης και αν βρίσκονται.

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες advisors είναι και ο επόμενος ομιλητής του Startup Grind Athens, ο Σπύρος Μαργάρης. Με διεθνής αναγνωρισιμότητα και βάση την Ελβετία, ο Σπύρος Μαργάρης είναι ήδη involved ως senior advisor όχι σε μια, αλλά σε 2 FinTech unicorns (με valuations πάνω από $1 billion), την wefox Group και την STC Pay. Μέσω του επενδυτικού σχήματος Margaris Ventures, ο Σπύρος Μαργάρης ήταν ο πρώτος διεθνώς αναγνωρισμένος business influencer που κατακτά το λεγόμενο "The Triple Crown" ranking, πρωτιά δηλαδή στο FinTech, το Blockchain, και Artificial Intelligence (AΙ).

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο τι χρειάζεται μια startup για να είναι "investor-friendly" και να προσελκύσει μια επένδυση, τι χρειάζεται να προσέξουν οι founders στο κομμάτι της προώθησης και PR για την εταιρεία τους ώστε να την προμοτάρουν σωστά, αλλά και πως πρέπει να αξιοποιήσουν τους advisors με έναν τρόπο που δίνει value στην startup και επιταχύνει σημαντικά την ανάπτυξη της.

Για να παρακολουθήσουμε την ομιλία είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021