Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Sex education podcasts από την Στέγη Ιδρύματος Ονάση

Μένουμε Σπίτι - Διάφορα, Μένουμε Σπίτι - Παιδί

Sex education podcasts από την Στέγη Ιδρύματος Ονάση

0.0
Περιγραφή
Γιατί ντρεπόμαστε να συζητήσουμε για το σεξ;
Μια σειρά podcasts για όλα όσα οι έφηβοι δυσκολεύονται να συζητήσουν.

Πώς είναι η πρώτη φορά; Υπάρχει καλό και κακό πορνό; Πόσο εύκολα ή δύσκολα κάνεις coming out στην κοινωνία του σήμερα; Λειτουργεί το χάπι της επόμενης μέρας; 

Μια σειρά του pod.gr, σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, με 12 επεισόδια για παιδιά που μαθαίνουν όλα όσα δεν συζητούν με τους γονείς τους και δεν τους λένε στο σχολείο, έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες που φιλοξενούν podcasts από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου. 

Ένα νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα.
Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαία επεισόδια που θα δημοσιοποιούνται έως και τον Δεκέμβριο του 2020. Σκοπός αυτού του podcast είναι να ενημερωθείς για όλα όσα θα έπρεπε να ξέρεις πριν την πρώτη φορά, για την πορνογραφία, το bullying, το coming out, τη συναίνεση, τις αμβλώσεις, την αντισύλληψη, το χάπι της επόμενης ημέρας, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, την υπερσεξουαλικότητα ή την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, την απόλαυση, τη διεμφυλικότητα – τρανς, το sexting, την εικόνα που έχεις για το σώμα σου, τα σεξουαλικά πρότυπα, την έμφυλη βία, και φυσικά, τον έρωτα.

Παρουσίαση: Ελεάννα Παπαδοκωστάκη, Γιώργος Αραβώσης
Δημοσιογραφική επιμέλεια & Παραγωγή: Λέτα Γκαρέτσου
Ηχητική & Μουσική επιμέλεια: Μάριος Πλασκασοβίτης
Ηχοληψία: Χρύσα Κούρεντα, Γιώργος Βαβανός
Μια συνεργασία της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και του pod.gr

 Επιστημονικοί Σύμβουλοι:
- Μαργαρίτα Γερούκη, εκπαιδευτικός, π. Σχολική Σύμβουλος πρωτοβάθμιας, Δρ. του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι, βραβείο "Αριστείας και Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή 2019" από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Σεξουαλική Υγεία
- Δρ. Ιωάννα Γιαννοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
- Αναστάσης Σπηλιάδης, Συστημικός Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, Ψυχολόγος, Επισκέπτης Λέκτορας του Institute of Psychiatry, Psychology & Neuroscience στο King's College του Λονδίνου.

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες που φιλοξενούν podcasts: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Pocket Casts και στο pod.gr και στην ιστοσελίδα της Στέγης.  

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020