Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Raise Your Voice Festival 2021

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Raise Your Voice Festival 2021

0.0
Περιγραφή
Raise Your Voice Festival 2021, το πρώτο ψηφιακό Φεστιβάλ κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, μια συνδιοργάνωση 56 κρατικών φορέων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών!

Μετά την επιτυχία του Raise Your Voice Festival 2020 -του πρώτου online φεστιβάλ κατά της εμπορίας ανθρώπων παγκοσμίως- το Raise Your Voice Festival 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Απριλίου.

Το πρόγραμμα του festival έχει ως εξής:
• Παρασκευή 23 Απριλίου: Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην κινητοποίηση των νέων στα ζητήματα της Κλιματικής αλλαγής και της Εμπορίας Ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα της Εμπορίας Παιδιών.
• Σάββατο 24 Απριλίου: Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε ομιλίες ανθρώπων με διεθνή εμπειρία στην καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, αλλά και προσωπικές ιστορίες θυμάτων που επιβίωσαν. Πρόσθετα θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός Καλλιτεχνών του Human Slavery.gr
• Κυριακή 25 Απριλίου: Η ημέρα είναι αφιερωμένη στο εργασιακό trafficking και τη σχέση του με την κλιματική αλλαγή. Πρόσθετα θα φιλοξενηθούν δράσεις για την ηθική μόδα, την κυκλική οικονομία και τις βιώσιμες εφαρμογές στην βιομηχανία της μόδας.

Αναλυτικές πληροφορίες - εγγραφές εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021