Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ψηφιακή Ακαδημία: Student Edition

Μένουμε Σπίτι - Παιδί

Ψηφιακή Ακαδημία: Student Edition

0.0
Περιγραφή
Τα μαθήματα της Ψηφιακής Ακαδημίας: Student Edition, από το Cyber Security International Institute και τη Eurolife FFH, ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα και τα εργαλεία σε μαθητές να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, αναπτύσσοντας ψηφιακές δεξιότητες και αποκτώντας χρήσιμες και βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ρομποτικής και game development.

Το σχεδιασμό του προγράμματος έχει αναλάβει το CSIi, με την υποστήριξη της Eurolife FFH, σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα SeRi (STEM-Engineering-Robotics-Informatics) του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η Ψηφιακή Ακαδημία: Student Edition λειτουργεί με μηνιαίους κύκλους εκπαίδευσης, διάρκειας 16 ωρών ο καθένας, και αποτελείται από δυο εκπαιδευτικά τμήματα των 200 ατόμων. Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα είναι οι εισηγητές των εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεων, με τα μαθήματα να προσφέρονται δωρεάν για τους μαθητές που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν, όπου κι αν βρίσκονται στη χώρα. 
Οι εκπαιδευτικές ενότητες προγραμματισμού και ρομποτικής θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 15:00- 16:30, ενώ του game development κάθε Κυριακή 18:00-19:30.

Υποστηρίζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια, η Eurolife FFH δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις θετικές πτυχές του διαδικτύου, εξελίσσοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις τους. Για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα, οι γονείς των ενδιαφερόμενων μαθητών αρκεί να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του Cyber Security International Institute (CSIi) εδώ

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι μαθητές θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής. 

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Παρασκευή 15:00 - 16:30
Κυριακή 18:00 - 19:30

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020