Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

''Plan B'' της Ερμίρα Γκόρο στην GNO TV

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

''Plan B'' της Ερμίρα Γκόρο στην GNO TV

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 26'

Η Ερμίρα Γκόρο, καλλιτέχνις κίνησης και χοροθεάτρου που βρίσκεται πάντοτε σε αναζήτηση νέων μορφών έρευνας και επικοινωνίας των ιδεών της, σημειώνει για τη χορογραφία του έργου Plan B: "Το Plan B είναι ένας χορογραφικός πειραματισμός πάνω σε αυστηρά δομημένες, ασύμμετρες ηχητικές φόρμες. Οι χορευτές κινούνται στον χώρο σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ροή από το συγκεκριμένο στο αφηρημένο και τανάπαλιν. Plan B, γιατί το Plan A δεν κατέστη δυνατό και το Plan C συμβαίνει ήδη". Παράλληλα, η συνθέτρια Δήμητρα Τρυπάνη παρομοιάζει τη μουσική της με την "ηχητική αποτύπωση ενός φαντασιακού παιχνιδιού βιντεογκέιμ σε περιβάλλον με ένα μόνο επίπεδο, το οποίο οφείλει να διανύσει ο παίχτης. Μέσα σ’ αυτό το ένα επίπεδο, όμως, υπάρχουν πολλά "δωμάτια-παγίδες", τα οποία διαδέχονται το ένα το άλλο γρήγορα, απρόσμενα και, συχνά, απροειδοποίητα. Στόχος, φυσικά, είναι να "επιβιώσει" ο παίχτης μέχρι να βγει και από το τελευταίο "δωμάτιο-παγίδα" του παιχνιδιού".

Το Plan B είναι μέρος του τρίπτυχου Human Behaviour που παρουσιάστηκε από τις 24/3/2021 μέχρι τις 31/12/2021 και βιντεοσκοπήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ στις 7 και 9 Φεβρουαρίου 2021.

Συντελεστές – Διανομή:
Plan B
Χορογραφία: Ερμίρα Γκόρο
Μουσική: Δήμητρα Τρυπάνη
Σκηνικό, κοστούμια: Χρήστος Δεληδήμoς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Χορεύουν: Έλενα Κέκκου, Αγιούκα Νίττα, Ελευθερία Στάμου, Ρέα Τσαντούρη, Ζωή Σχοινοπλοκάκη, Γιάννης Γκάντσιος, Γιάννης Μητράκης, Έλτον Ντιμρότσι, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αντώνης Σουσάμογλου (α' βιολί)
Ντέιβιντ Μπόγκοραντ (β' βιολί)
Θανάσης Σουργκούνης (βιόλα)
Γιάννης Στέφος (βιολοντσέλο)

On demand προβολή μέσω της GNO.TV

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Αγορά εισιτηρίου για on demand μετάδοση: 5€ 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo