Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Παράθυρα" διαδικτυακές παραστάσεις θεάτρου Playback

Μένουμε Σπίτι - Θέατρο

"Παράθυρα" διαδικτυακές παραστάσεις θεάτρου Playback

0.0
Περιγραφή
Η ομάδα Playback Ψ επέστρεψε μέσω διαδικτύου για παραστάσεις Playback.

Λίγα λόγια για το θέατρο Playback και την ομάδα Playback Ψ
Το θέατρο Playback είναι μια παράσταση που δεν έχει έτοιμο κείμενο. Πρόκειται για ένα είδος θεάτρου που δίνει "φωνή" σε όλους, φωτίζοντας τη μοναδική ιστορία του καθενός. Θες να μοιράσεις ρόλους στους ηθοποιούς και να δεις κάτι από τη δική σου διαδρομή πάνω στη σκηνή; Μπορείς φυσικά να παρακολουθήσεις ως θεατής τις ιστορίες των άλλων και ίσως κάπου εκεί να συναντήσεις και τον εαυτό σου.

Στο θέατρο Playback, με την καθοδήγηση του συντονιστή, οι θεατές μοιράζονται τις δικές τους σκέψεις και ιστορίες και κατόπιν, οι ηθοποιοί ζωντανεύουν αυτές τις αφηγήσεις στη σκηνή. Μαζί με τους ηθοποιούς αυτοσχεδιάζει ζωντανά πάνω στις ιστορίες του κοινού και ένας μουσικός. Η παράσταση φτιάχνεται στο "εδώ" και στο "τώρα" δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θεατή θέλει να μοιραστεί τη δική του μικρή ή μεγάλη αφήγηση, δημιουργώντας μαζί με τους καλλιτέχνες το έργο της παράστασης.

Η ομάδα Playback Ψ είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα θεάτρου Playback στην Ελλάδα και είναι ενταγμένη στη Διεθνή Κοινότητα του Θεάτρου Playback. 

Τηλεσκηνοθεσία / Συντονισμός: Χρήστος Θεοχαρόπουλος
Παίζουν κυλιόμενα (με αλφαβητική σειρά): Λάμπρος Γιώτης, Μαργαρίτα Καστρινού, Βέρα Λάρδη, Μαρία Μαραγκοπούλου, Δημήτρης Μπέγιογλου, Χριστίνα Φραγκιαδάκη, Άρτεμις Χατζηαργυρίου
Μουσική: Αλέξανδρος Μισιρλιάδης

Σημαντικό: Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσουμε την παράσταση στην πλατφόρμα του zoom θα έρθει στο e-mail που θα δηλώσουμε κατά την αγορά του εισιτήριου μας, 2 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης. Αν αγοράσουμε εισιτήριο μετά τις 18:00 για παράσταση της ιδίας μέρας, τότε θα λάβουμε το e-mail με τον σύνδεσμο 15 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (19:45).

Πληροφορίες: [email protected]
Αγορά εισιτηρίων εδώ.


Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Κυριακή 20:00

10 Ιανουαρίου 2021 - 31 Ιανουαρίου 2021

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021