Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online προβολή της ταινίας "Γόμορρα - Director's Cut"

Μένουμε Σπίτι - Σινεμά

Online προβολή της ταινίας "Γόμορρα - Director's Cut"

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 120',   Ετος Παραγωγής: 2008,   Χώρα παραγωγής: Ιταλία

To σκηνοθετικό επίτευγμα του Ματέο Γκαρόνε που απέσπασε το Μέγα Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών 2008 κι ενέπνευσε την ομώνυμη σειρά που ολοκληρώθηκε το 2021 επιστρέφει με ένα director’s cut που δίνει νέα πνοή στην ταινία.

Σκηνοθεσία: Matteo Garrone
Σενάριο: Maurizio Braucci, Ugo Chiti, Gianni Di Gregorio, Matteo Garrone, Massimo Gaudioso, Roberto Saviano (βιβλίο)
Παίζουν: Toni Servillo, Gianfelice Imparato, Maria Nazionale, Salvatore Cantalupo, Gigio Morra, Salvatore Abruzzese, Marco Macor, Ciro Petrone, Carmine Paternoster

Βόρεια Νάπολη: το βασίλειο της Καμόρα, της Ιταλικής Μαφίας. Εκεί όπου ο μόνος νόμος είναι αυτός της βίας για τον έλεγχο κάθε είδους οικονομικής δραστηριότητας από το εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία έως τις κατασκευές, την μόδα και τον τουρισμό.
Πέντε διαφορετικές ιστορίες, με επίκεντρο την εγκληματική μηχανή καταστροφής που διαλύει τον κοινωνικό ιστό, καταβροχθίζει φυσικούς και οικονομικούς πόρους, κατακλέβει τους πολλούς για να πλουτίζουν οι λίγοι και έχει "πιστωθεί" για 10.000 φόνους τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Ιταλία.

Σημείωση: Για να δούμε την ταινία χρειάζεται να αγοράσουμε ένα εισιτήριο / κωδικό. Μετά την αγορά θα λάβουμε στο email μας link με τη σελίδα της παραγγελίας μας από όπου θα μπορούμε να κατεβάσουμε το παραστατικό μας (εισιτήριο). Αγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

4€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo