Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης με την Στεφανία Τσακιράκη

Μένουμε Σπίτι - Διάφορα

Online Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης με την Στεφανία Τσακιράκη

0.0
Περιγραφή
Οι Εκδόσεις Φυλάτος και η Art, Book Therapist & συγγραφέας Στεφανία Τσακιράκη προσκαλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια πρωτότυπη Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης, στην καρδιά της οποίας θα βρίσκονται η αυτογνωσία, η αποδοχή, η αγάπη του εαυτού, η ολότητα και η ελευθερία του ατόμου.

Οι ποιότητες αυτές βρίσκονται στην καρδιά του βιβλίου "Η τέχνη μου να Είμαι εγώ" της Στεφανίας Τσακιράκη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος. Το βιβλίο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς αυτών των συναντήσεων, οι οποίες στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν σε αυτές τις έννοιες και στο βίωμά τους.

Όπως λέει και η Στεφανία "εάν υπάρχει μια μονάχα Τέχνη την οποία αξίζει όλοι μας να καλλιεργήσουμε, αυτή είναι η Τέχνη του Είμαι εγώ" και σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τη δική τους Τέχνη!
Η ίδια η συγγραφέας, η οποία είναι βιβλιοθεραπεύτρια και art therapist, θα προσκαλεί κάθε φορά τα μέλη της Λέσχης σ’ έναν εσωτερικό και εξωτερικό διάλογο, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα της εργαλεία: Τα βιβλία και την τέχνη (Slow Art).

Κέντρο της Λέσχης θα αποτελεί το βιβλίο "Η τέχνη μου να Είμαι εγώ", αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι το μοναδικό έργο με το οποίο θα ασχοληθούν τα μέλη της Λέσχης. Ο Ζορμπάς, ο Νίτσε, ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον και τόσοι άλλοι αναμένεται να συμπορευτούν με την παρέα αυτή των βιβλίων και της τέχνης.
Επιλέγοντας κανείς να γίνει μέλος αυτής της διαφορετικής Λέσχης Βιβλίου και Τέχνης θα βιώσει μοναδικές αναγνωστικές εμπειρίες και θα δει τη σχέση του με το βιβλίο να αλλάζει!

Χειμερινός κύκλος συναντήσεων: Δευτέρα 12/12/22, 16/01/23, 13/02/23

Η Λέσχη θα διεξάγεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)

Εισιτήρια

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι αγορά ενός βιβλίου (έντυπο) "Η τέχνη μου να Είμαι εγώ" από το eshop των Εκδόσεων Φυλάτος.

Με την αγορά οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν σύνδεσμο εγγραφής στη "Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης."

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo