Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online Κινηματογραφικός Κύκλος "Από την μικρού στην μεγάλου μήκους ταινία (και αντιστρόφως)"

Μένουμε Σπίτι - Σινεμά

Online Κινηματογραφικός Κύκλος "Από την μικρού στην μεγάλου μήκους ταινία (και αντιστρόφως)"

0.0
Περιγραφή
Τον Απρίλιο, το Ινστιτούτο Θερβάντες παρουσιάζει στο κανάλι του στο Vimeo, τέσσερεις κινηματογραφιστές, σε συνεργασία με το Alcine, το φεστιβάλ κινηματογράφου του Αλκαλά ντε Ενάρες που συμπλήρωσε ήδη 50 χρόνια ζωής το 2020 και είναι από τα παλιότερα φεστιβάλ στην Ισπανία.

Με αφορμή τα γενέθλια του φεστιβάλ, αυτός ο κύκλος προτείνει έναν διάλογο ανάμεσα σε δύο έργα, ένα μικρού κι ένα μεγάλου μήκους, των τεσσάρων σκηνοθετών που επελέγησαν ανάμεσα σε όσους έχουν συμμετάσχει σ’ αυτό. Έτσι, εκτός από το να γίνει γνωστό το έργο του Alcine, το κοινό μπορεί να δει πώς κάποιοι κινηματογραφιστές δουλεύουν με το ένα ή το άλλο είδος, ανάλογα με το τί τους ενδιαφέρει και την ιστορία που θέλουν να διηγηθούν.
Ο κύκλος περιλαμβάνει ταινίες των σκηνοθετών Χουάνχο Χιμένεθ, Άλεξ Μοντόγια και Μπελέν Μαθίας και της παραγωγού Μαρία ντελ Πούι Αλβαράδο, που έχουν συμμετάσχει με τα έργα τους στο φεστιβάλ, το οποίο είναι γνωστό πως συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του τόσο μικρού, όσο και μεγάλου μήκους ταινίες.

Όλες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Vimeo για 48 ώρες από τις 21.00 ώρα Ελλάδος της ημέρας που αναγράφεται στην κάθε μία. (Υπότιτλοι προς επιλογή: ελληνικά, ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά και βουλγάρικα.)

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

6 Απριλίου 2021 - 2 Μαΐου 2021

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021