Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online έκθεση φωτογραφίας "RAWomen" by Dimitris the Athens

Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις

Online έκθεση φωτογραφίας "RAWomen" by Dimitris the Athens

0.0
Περιγραφή
Η μοναξιά του φωτογράφου, το άπειρο γεμάτο αγωνία, το άπειρο της γυναίκας, της αρχής, του τέλους, της ατέλειας και της τελειότητας.

Ο Δημήτρης Στρατάκης, έχοντας παρακαταθήκη 20 Εκθέσεις ανά τον κόσμο, έρχεται στην Athens Virtual Gallery να μας παρουσιάσει την σειρά του "Γυναίκες".
Με την ειλικρίνεια του αληθινού, "γυμνός από τεχνικό φωτισμό", έξω από το φωτογραφικό στούντιο, μας δείχνει τις γυναίκες, γοητεύει και γοητεύεται απ’ το σκοτάδι τους, καλωσορίζει και αγκαλιάζει το φως τους.

Άλλωστε όπως δηλώνει και ο ίδιος πάντα πιστεύει στο Ιερό Φυσικό Φως…
Ο DimitrisTheAthens ξεκίνησε ως φωτογράφος του δρόμου για περίπου 15 χρόνια, σε πάνω από́ 80 χώρες. Σταματώντας τα ταξίδια το 2010 έκανε το πρώτο του κοινωνικό πρότζεκτ με όνομα "Maenads" που είχε μεγάλη απήχηση σε πολλές χώρες για την δύναμη των εικόνων του. Το επόμενο πρότζεκτ του ήταν το "100 teardrops for racism" μαζί με τους medicines du Monde, όπου 100 γυναίκες όλων των ηλικιών και φυλών δάκρυσαν μπροστά στον φακό του ενάντια σε κάθε είδος ρατσισμού. Παράλληλα φωτογράφιζε γυναίκες γυμνές και ημίγυμνες μόνο σε ασπρόμαυρο , πάντα με φυσικό φώς και ποτέ σε στούντιο, ψάχνοντας περισσότερο τις ψυχές τους μέσα απ’ τον φακό. Μέσα σε όλα ταυτόχρονα τα πρότζεκτ του αποφάσισε το 2013 (ψάχνοντας και την δική του ψυχή) να περπατήσει το Camino de Santiago de Compostela ,840 χιλιόμετρα όπου και αυτό έγινε έκθεση και βιβλίο με τίτλο "El Caminante". 

Δείτε την έκθεση εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

1 Ιουνίου 2021 - 1 Αυγούστου 2021

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021