Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ο Jo Nesbo σε διαδικτυακή εκδήλωση στο νέο του βιβλίου "Το Βασίλειο"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ο Jo Nesbo σε διαδικτυακή εκδήλωση στο νέο του βιβλίου "Το Βασίλειο"

0.0
Περιγραφή
Η νέα σεζόν ξεκινά για το Public, και τη δημοφιλή σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial. Ο διάσημος Νορβηγός συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo δίνει ραντεβού με το κοινό του στην Ελλάδα την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ. ζωντανά μέσω του YouTube στο blog του Public σε μια ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση αφιερωμένη στο συγκλονιστικό νέο του θρίλερ "Το Βασίλειο".

Την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον κριτικό κινηματογράφου και δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο σχετικά με την αστυνομική λογοτεχνία, τον διάσημο ήρωά του Χάρι Χόλε, τη συγγραφική του καριέρα και φυσικά "Το Βασίλειο", που μιλά για δύο αδέρφια και τα σκοτεινά μυστικά μιας ζωής.

Η εκδήλωση φέρει την υποστήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας και θα μεταδοθεί ζωντανά με διαδοχική μετάφραση, ενώ οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στον συγγραφέα-φαινόμενο σε πραγματικό χρόνο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από το Public η σκληρόδετη συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με υπογραφή και πρόλογο του συγγραφέα. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020