Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Music Escapades: Ταφ Λάθος

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Music Escapades: Ταφ Λάθος

0.0
Περιγραφή
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21.00, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ο ράπερ με το μεγάλο διαδικτυακό following, έρχεται στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μια συναυλία στο πλαίσιο της σειράς Μusic Escapades.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού) μοιράζεται τα βιώματα και τις προσωπικές του εμπειρίες με τρόπο αφοπλιστικά ειλικρινή ακολουθώντας πιστά μέσα στον χρόνο την κουλτούρα του hip hop. Μεγαλώνει και ωριμάζει μέσα σε αυτήν από το ξεκίνημά του με τους Ψυχόδραμα 07 μέχρι τους προσωπικούς του δίσκους που υπογράφει με το όνομα ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ. Από MC και Beatmaker έχει εξελιχθεί σε ένα δημιουργικό παραγωγό και hip hop artist με δυνατές ρίμες, πάθος, ενέργεια και εξαιρετικό flow. Ως ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Bashment δίνει χώρο και φωνή σε νέους ταλαντούχους ράπερ διευρύνοντας τη σκηνή του conscious hip hop με στίχους που έχουν νόημα και αλήθεια.

Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την πορεία του: από τα "Διηγήματα Χαμένης Νιότης" μέχρι τα πρόσφατα κομμάτια του για τα "Παιδιά της Νέας Εποχής" από το τελευταίο του concept άλμπουμ DECA.

Μπορείτε, να παρακολουθήσετε τη συναυλία live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020