Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Megaron Online: "George Frideric Händel: 6 Concerti Grossi" Live Streaming

Μένουμε Σπίτι - Μουσική

Megaron Online: "George Frideric Händel: 6 Concerti Grossi" Live Streaming

0.0
Περιγραφή
Το Μέγαρο κοντά μας και πάλι τον Νοέμβριο με live streaming.

• George Frideric Händel: 6 Concerti Grossi
Τρίτη 24.11.2020, 20:30

Ακολουθούν στις 24.11.2020 οι Μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής (σε όργανα εποχής) και ο διεθνώς καταξιωμένος αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου, που παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα περίφημα Έξι Concerti Grossi, έργο 3 του George Frideric Handel.

Το φημισμένο σύνολο και ο μαέστρος του, ο οποίος είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Händel στο Γκαίτινγκεν της Γερμανίας, θεωρούνται ιδανικοί ερμηνευτές των έργων του σπουδαίου προκλασικού συνθέτη και έχουν προσεγγίσει κατά καιρούς, με μεγάλη επιτυχία, γνωστές και άγνωστες πτυχές του έργου του ("Messiah", "Alcina", "Theodora", "Alessandro" κ.ά.). Μάλιστα, ο ψηφιακός δίσκος "Alessandro" απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηχογράφησης λυρικού έργου για το 2013, ενώ, το 2018, ο Γιώργος Πέτρου ήταν υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία "Καλύτερη ηχογράφηση για όπερα" για την ερμηνεία του στον "Ottone" του Händel.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί δωρεάν σε live streaming από την ιστοσελίδα του Μεγάρου λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.
Οι μεταδόσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ (diavlos.grnet.gr) του ΕΔΥΤΕ.

Δείτε την εκδήλωση εδώ.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020