Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Μάριος Φραγκούλης "Blue Skies - An American songbook" online streaming

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μάριος Φραγκούλης "Blue Skies - An American songbook" online streaming

0.0
Περιγραφή
Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, με πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, παρουσιάζει τον Μάιο το 21ο άλμπουμ του με τίτλο "Blue Skies" An American Songbook, στο οποίο περιέχονται είκοσι από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του, όλα σπουδαίων συνθετών όπως οι Rodgers & Hammerstein, Gershwin, ColePorter, Irving Berlin, Leonard Bernstein, Michel Legrand, Stephen Sondheim και Μάνος Χατζιδάκις.

Το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε ζωντανά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατά τη διάρκεια sold out συναυλίας. Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίασε τα πιο δημοφιλή αμερικανικά τραγούδια, επιβεβαιώνοντας ότι η μουσική δεν γνωρίζει όρια και εμπνέει όλον τον κόσμο, όπου και αν βρίσκεται. "Strangers in the Night", "My Funny Valentine", "Autumn Leaves", "Dream a Little Dream of Me" αλλά και "I Get a Kick Out of You", "My Baby Just Cares For Me", "Blue Skies", "So in Love" (τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία De-Lovely) και το "In The Cool of The Day" του Μάνου Χατζιδάκι είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που ξεδίπλωσε ο Μάριος Φραγκούλης εκείνο το βράδυ. Και τώρα θα τα απολαύσουμε ξανά μέσα από ένα άλμπουμ με 20 τραγούδια και ένα streaming project – σε παγκόσμια πρώτη προβολή της συναυλίας για την Ευρώπη - στις 8 Μαΐου.

Σε αυτήν την παράσταση δίπλα στον Μάριο Φραγκούλη ήταν ως special guest ερμηνεύτρια Tammy McCann και η εξαιρετική 25μελής Big Band του. Μια ορχήστρα αποτελούμενη από μουσικούς διεθνούς κύρους υπό την διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

20$

Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Eventbrite.
Επίσης, στο www.mariofrangoulis.com και στο www.ticketservices.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021