Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Lighthouse Sessions: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Lighthouse Sessions: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος

0.0
Περιγραφή
Με μία νέα σειρά μουσικών εκδηλώσεων ξεκινά το 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Κάθε μήνα, ο συνθέτης και ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, έχοντας ως αφετηρία την τζαζ και τελικό προορισμό μια απελευθερωμένη από κανόνες συνομιλία, συμπράττει με εκλεκτούς καλεσμένους της εγχώριας σκηνής.

Η σειρά με τίτλο Lighthouse Sessions, ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου και έχει στόχο να αναδείξει τη δύναμη της μουσικής γλώσσας σε πέντε πρωτότυπα πορτρέτα συνδέοντας την ελληνική παράδοση και τα ρεμπέτικα με την jazz και την κλασική μουσική, σε ένα απρόσμενο και, για αυτό, μοναδικό αποτέλεσμα, ανοικτό στον αυτοσχεδιασμό και την πειραματική διάθεση.

Ο Κτιστάκης συνομιλεί με τον καλεσμένο, για τη ζωή και τις μουσικές του αναζητήσεις, ενώ, παράλληλα τον καλεί σε έναν μουσικό διάλογο, με την συνοδεία ενός τζαζ τρίο και ενός κουαρτέτου εγχόρδων.

Πρώτος καλεσμένος στις 24/1 θα είναι ο τρομπετίστας της τζαζ Ανδρέας Πολυζωγόπουλος ενώ θα ακολουθήσουν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο λαουτιέρης Γιώργης Μανωλάκης, δημιουργός των Couleur Locale, και το μουσικό σχήμα Τακίμ. 

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη συναυλία live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021