Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Κοινωνικός αγώνας δρόμου (Virtual Run) αφιερωμένος στο Σεβασμό"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Κοινωνικός αγώνας δρόμου (Virtual Run) αφιερωμένος στο Σεβασμό"

0.0
Περιγραφή
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας " Άρηξις" διοργανώνουν Κοινωνικό αγώνα δρόμου (Virtual Run) αφιερωμένο στο Σεβασμό.

Με αφορμή και εκκίνηση την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου και με βασικό μήνυμα: "Τρέχουμε ή Περπατάμε για έναν κοινό σκοπό: ΝΑΙ στο Σεβασμό – ΟΧΙ στον Εκφοβισμό", καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε σε αυτό τον "αγώνα δρόμου", διαδίδοντας το κοινωνικό μήνυμα της σημασίας και της αξίας του Σεβασμού, μιας από τις πιο σημαντικές θεμελιώδεις ηθικές αξίες του πολιτισμού μας.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων προς την αντιμετώπιση και την πρόληψη του φαινόμενου του εκφοβισμού που εμφανίζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, σχολικό, εργασιακό, οικογενειακό ή φιλικό. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, της πανδημίας, είναι σημαντικό να μεταδοθεί ένα μήνυμα στήριξης, ενότητας και αλληλεγγύης, αφού συμμετέχοντας στην ίδια δράση, με τον ίδιο κοινό σκοπό, μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί και ας βρισκόμαστε σε απόσταση και να γίνουμε αρωγοί σε μια κοινή προσπάθεια, για μια πιο ποιοτική ζωή, με γνώμονα την ανθρώπινη αξία.

Ο κοινωνικός αγώνας δρόμου – Virtual Run, θα διεξαχθεί το διάστημα από 6 έως 28 Μαρτίου. Συμμετέχοντας, μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση των 5χλμ, 2χλμ ή 1χλμ, που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μόνος ή μαζί με φίλους (τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του COVID 19), οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας και οποιαδήποτε ώρα. Επίσης, μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες από μια φορά.

Για εγγραφή στον αγώνα εδώ.

Η περίοδος των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει όλη την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα.

Πληροφορίες ή τηλεφωνικές δηλώσεις για τον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου:
Τηλ. 210 5313243, Κέντρο Πρόληψης "Άρηξις".

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021