Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Havana Nights" on demand

Μένουμε Σπίτι - Χορός, Μένουμε Σπίτι - Μουσική

"Havana Nights" on demand

0.0
Περιγραφή
"Havana Nights" on demand
Το διεθνούς φήμης μιούζικαλ χορού της Κούβας!
Από τους: Havana Nights Dance Company, Circo Nacional De Cuba, Yuliesky Gonzalez Live Band

Μετά από δύο χρόνια περιοδείας στα μουσικά θέατρα της Ευρώπης, το "Havana Nights" έρχεται στις οθόνες μας, σε Hi Definition πολυκάμερη μαγνητοσκόπηση με τηλεσκηνοθεσία.

Μια θεαματική παραγωγή με άρωμα Αβάνας από 27 καλλιτέχνες, χορευτές, ακροβάτες και μουσικούς έρχεται στην οθόνη μας για λίγες μέρες και θα μάς παρασύρει στη γοητεία και το πάθος της αυθεντικής ατμόσφαιρας της Κούβας!

Οι χορευτές του Havana Dance Company, οι ακροβάτες του Εθνικού Τσίρκου της Κούβας και η ζωντανή ορχήστρα του Κουβανού τρομπετίστα Yuliesky Donzalez, συνυπάρχουν στην παράσταση "Havana Nights"!

Η ιστορία:
Ο Luca είναι ένας τουρίστας που ταξιδεύει στην Κούβα για πρώτη φορά και αμέσως γοητεύεται από τη χώρα. Η μυρωδιά των πούρων βρίσκεται παντού στον αέρα, τα πολύχρωμα vintage αυτοκίνητα κυριαρχούν στο δρόμο και η μουσική ξεχειλίζει σε όλους τους δρόμους όπου όμορφες γυναίκες χορεύουν σάλσα ανάμεσα στα παλιά κτίρια. Όταν συναντά την Κουβανή Aleyna, γοητεύεται από την εξωτική ομορφιά της αλλά βρίσκει απέναντί του, τα αδέρφια της. Ο Luca περιπλανιέται απελπισμένος στους δρόμους της Αβάνας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους, κυρίως όμως την καρδιά της Aleyna. Και τελικά τα καταφέρνει, πετυχαίνοντας να γίνει φίλος με όλους τους μέχρι τότε "εχθρούς" του.

Σημείωση: Για να δούμε την παράσταση χρειάζεται να αγοράσουμε ένα εισιτήριο / κωδικό. Μετά την αγορά θα λάβουμε στο email μας link με τη σελίδα της παραγγελίας μας από όπου θα μπορούμε να κατεβάσουμε το παραστατικό μας (εισιτήριο). Αγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (9)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Εισιτήρια: 13€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021