Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"e-Create" από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Μένουμε Σπίτι - Παιδί

"e-Create" από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

0.0
Περιγραφή
Διαδικτυακοί μικροί φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το μουσείο ετοίμασε για εσάς τη νέα του Ενότητα e-Create και σας την παρουσιάζει!

Σε όποια γωνιά της χώρας και αν βρίσκεστε με το e-Create θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε μέσα από τη δική σας καλλιτεχνική ματιά, δημιουργώντας τα δικά σας έργα με υλικά φυσικά και ανακυκλώσιμα!

Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται με φωτογραφίες και βίντεο και αναδείξτε με έμπνευση και φαντασία το ταλέντο σας στη χειροτεχνία! Είναι βέβαιο ότι κάθε έργο θα είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, αφού θα φέρει την προσωπική σας καλλιτεχνική σφραγίδα! Προσθέστε τη δική σας πινελιά, που θα κάνει τη διαφορά, απολαύστε το δημιούργημά σας και μοιραστείτε το με την οικογένειά σας, τους φίλους, αλλά και το Μουσείο!

Στείλτε τη δημιουργία σας στο e-mail: [email protected] ή στον λογαριασμό Instagram του μουσείου και θα αναρτηθεί.

Η Ενότητα e-Create, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Καλλιτεχνικού τμήματος, των Εκπαιδευτικών τμημάτων Φυσικής Ιστορίας και Κέντρου ΓΑΙΑ, καθώς και του Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Για να συνδεθείτε με την Κατηγορία e-Create και να παρακολουθήσετε το βίντεο με όλες τις σχετικές οδηγίες, κάντε κλικ εδώ.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo