Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διαδικτυακή Συζήτηση "Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Προκλήσεις μιας νέας εποχής"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διαδικτυακή Συζήτηση "Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Προκλήσεις μιας νέας εποχής"

0.0
Περιγραφή
Την Παρασκευή 23 Απριλίου, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας - Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει τη συζήτηση με θέμα: "Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Προκλήσεις μιας νέας εποχής", σε ζωντανή αναμετάδοση από τον Πύργο Βιβλίων.

Στη συζήτηση θα εξεταστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες στην πορεία τους προς την επίτευξη ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος, αλλά και ο βαθμός στον οποίο είναι ασφαλείς οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής τους. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι συμβολικές διαστάσεις που συνοδεύουν τα ολυμπιακά ιδεώδη και κατά πόσο βρίσκονται σε κρίση. Μπορεί η ολυμπιακή φλόγα να παραμείνει το διαχρονικό σύμβολο του φωτός, του πνεύματος και της γνώσης; Πώς συμπορεύεται το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με το ευρύτερο πλαίσιο του παγκόσμιου αθλητισμού;

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ "Αναγέννηση & Πρόοδος", χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε το πρόγραμμα της Συζήτησης.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση, θέτοντας τις ερωτήσεις σας.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση live εδώ καθώς και στο κανάλι του ΚΠΙΣΝ στο YouTube ή στο Facebook.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021