Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διαδικτυακή έκθεση "15 x 76 Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί"

Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις

Διαδικτυακή έκθεση "15 x 76 Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί"

0.0
Περιγραφή
Το Dogma Athens παρουσιάζει στο κοινό την πρώτη του διαδικτυακή έκθεση, με τίτλο "15 x 76 Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί". Η έκθεση παρουσιάζει για πρώτη φορά 76 επιλεγμένα έργα 15 σύγχρονων εικαστικών που εκπροσωπεί το Dogma Athens και φιλοξενεί έργα τους στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα. 

Στόχος του Dogma Athens για αυτή την έκθεση είναι να αποτελέσει ένα βήμα για να γνωρίσει εύκολα το ευρύ κοινό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον έργο εκπροσώπων της νέας γενιάς εικαστικών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Με τις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, στάθηκε εξαιρετικά δύσκολο για τους δημιουργούς να επικοινωνήσουν τη δουλειά τους στο κοινό. Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να λειτουργήσει στον αντίποδα της πεπατημένης, όπου το κοινό πηγαίνει σε κάποιο φυσικό χώρο για να δει τα έργα. Με την έκθεση αυτή, τα έργα φτάνουν στον επισκέπτη, μόλις με ένα κλικ, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει οποιοδήποτε έργο από κοντά, κατόπιν επικοινωνίας με το Dogma Athens.

Η έκθεση
Σχεδιάστηκε σε αποκλειστικά ψηφιακό περιβάλλον, με τη βοήθεια της ελληνικής πλατφόρμας Artsteps, λόγω των συνθηκών πανδημίας που επικρατούν, καθώς και για να διευκολυνθεί ο θεατής να δει τα έργα από την άνεση του προσωπικού του χώρου. Αυτά παρουσιάζονται ως ψηφιακές εικόνες με φυσικές αναλογίες στους τοίχους του εικονικού χώρου της έκθεσης. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει κλικ επάνω τους, ώστε να τα μεγεθύνει και να διαβάσει περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε ένα. Όλα τα έργα διατίθενται προς πώληση στη σελίδα του Dogma Athens (www.athensdogma.com/art)

Η έκθεση καταλαμβάνει δύο εικονικές αίθουσες. Κάθε επισκέπτης μπορεί να επιλέξει πώς θα περιηγηθεί σε αυτές. Έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει την προτεινόμενη περιήγηση που έχει σχεδιαστεί είτε να κινηθεί στο χώρο ελεύθερα.

Η έκθεση θα είναι ηλεκτρονικά προσβάσιμη εδώ έως το Σεπτέμβριο. 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021