Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Creative Explorations: From Social Entities to Ubiquitous Systems

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Creative Explorations: From Social Entities to Ubiquitous Systems

0.0
Περιγραφή
Creative Explorations: From Social Entities to Ubiquitous Systems
"Πώς η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε"
24 – 25 Σεπτεμβρίου 2020, online event

Το τρίτο και τελευταίο συνέδριο δικτύωσης του έργου Connect for Creativity με τίτλο ‘Creative Explorations: From Social Entities to Ubiquitous Systems’ και θέμα "Πώς η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε" θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές, όπως ο εικαστικός Refik Anadol, η media artist Vicky Clarke, το σχεδιαστικό δίδυμο TeYosh, ο media artist κι αναπληρωτής καθηγητής της σχολής Καλών Τεχνών Poka Yio, ο συνθέτης και προγραμματιστής Robert Henke, ο εικαστικός Can Büyükberber, αλλά και πολλοί άλλοι από την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Γερμανία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στη σύγκλιση μεταξύ των δημιουργικών βιομηχανιών και των ψηφιακών τεχνολογιών και θα διερευνήσει τον αντίκτυπό τους στον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε και συσχετιζόμαστε. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο 

Οι εγγραφές έχουν κλείσει, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το διήμερο event σε live streaming στα παρακάτω links:
Live Streaming Day 1
Live Streaming Day 2  

Το Connect for Creativity είναι ένα έργο 18 μηνών με επικεφαλής το British Council, σε συνεργασία με το ATÖLYE και το Πανεπιστήμιο Abdullah Gül στην Τουρκία, το Bios στην Ελλάδα και το Nova Iskra στη Σερβία. Το έργο είναι μέρος του Προγράμματος Διαπολιτισμικού Διαλόγου που διευθύνεται από το Ινστιτούτο Yunus Emre και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκική Δημοκρατία.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020