Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

3o Athens Fashion Film Festival online "Touch me, not - Μη μου άπτου"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

3o Athens Fashion Film Festival online "Touch me, not - Μη μου άπτου"

0.0
Περιγραφή
Το 3ο Athens Fashion Film Festival θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΚΟΜΕ και της Ιταλικής Πρεσβείας αλλά και σε συνεργασία με Διεθνή Φεστιβάλ Fashion Films και άλλους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών έναντι της πανδημίας.

Το κεντρικό θέμα του φετινού φεστιβάλ θα έχει τίτλο "Μη μου άπτου" ("Touch me, not"). Η αίσθηση της "αφής" είναι ένα θέμα που -παραδοσιακά και διαχρονικά- έχει απασχολήσει όλες τις μορφές τέχνης (από τη ζωγραφική και τη γλυπτική μέχρι τα σύγχρονα virtual arts). Φέτος δε, η απουσία της την κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Όλες οι μικρού μήκους ταινίες είναι δωρεάν για το κοινό και προσβάσιμες με γεωγραφικό περιορισμό στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Κύπρο. Οι ταινίες προβάλλονται με αγγλικούς υπότιτλους.

Οι μεγάλου μήκους ταινίες θα είναι επίσης δωρεάν για το κοινό αλλά με γεωγραφικό περιορισμό προβολής στην Ελλάδα και με ελληνικούς υπότιτλους. Διευκρινίζουμε ότι για τις ταινίες "The Best Years" του Gabrielle Muccino, "Mucha: The Story of an Artist who Created a Style" του Roman Vávra και "Pickpocket" του Robert Bresson, θα ισχύσει μέγιστο όριο στις 500 θεάσεις μέσα στο πενθήμερο του φεστιβάλ, χωρίς δυνατότητα προκράτησης, οπότε όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν!

Όλες οι προβολές θα πραγματοποιηθούν μέσα από το athensfff.com και στο tab Online Screenings. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες από την Πέμπτη 25 / 2 στις 11.00 το πρωί μέχρι και την 1η Μαρτίου στις 23: 59. Όλο το περιβάλλον της πλατφόρμας είναι στα αγγλικά.

Οι καλύτερες ταινίες του φετινού διαγωνιστικού τμήματος θα βραβευθούν
από την 11μελή Διεθνή Κριτική Επιτροπή του φεστιβάλ.

Το 3o Athens Fashion Film Festival και η καλλιτεχνική του διευθύντρια Νικόλ Αλεξανδροπούλου παρουσιάζουν, σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ, την πρωτοβουλία "Design In Film". Πρόκειται για μια σειρά ψηφιακών open discussions, όπου πολυβραβευμένοι διεθνείς creatives μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη δουλειά τους στο τοπίο της σύγχρονης οπτικοακουστικής βιομηχανίας. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους διάφορες εκφάνσεις της Τέχνης, όπως η Μόδα, ο Σχεδιασμός Κοστουμιών, η Αρχιτεκτονική, ο Σχεδιασμός Παραγωγής, οι Εικαστικές Τέχνες, το Make Up, τα Video Games, αλληλεπιδρούν και συνεργάζονται με τον οπτικοακουστικό τομέα, προκειμένου να εξερευνήσουν νέες κατευθύνσεις στη δημιουργία συναρπαστικών κινηματογραφικών κόσμων και χαρακτήρων, αλλά και νέους τρόπους επικοινωνίας των brands με το κοινό τους (fashion films, AR Games κλπ).

• Παρασκευή 26/2
12.30 - Lucy Yeomans "Video Games and Fashion: A fling or love affair?"
• Σάββατο 27/2
13.00 - Andrea Leanza "Make up and Prosthetics: Sculpture in the service of dreams"
19.30 - Ellen Mirojnick "Fashion in Film: Wardrobe makes characters"
• Κυριακή 28/2
11.30 - Dimitri Capuani "Production Design: a Work of Art"
19.30 - Tino Schaedler "Architecture and Cinema"

Αναλυτικές πληροφορίες και πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021