Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

0.0
Περιγραφή
Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλαίσιο των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μετά και την ασφαλή και επιτυχημένη υβριδική διεξαγωγή του 26ου Φεστιβάλ, η 27η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ιντεάλ, Δαναός και Τριανόν, για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στα θερινά σινεμά Λαϊς - Ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ριβιέρα, Σινέ Φλέρυ και Στέλλα.

Για τους θεατές (ευπαθείς ομάδες, άτομα που φροντίζουν ασθενείς ή λόγω επαγγέλματος έρχονται σε επαφή με ασθενείς κ.ά.) οι οποίοι δεν θα μπορούν εκ των πραγμάτων να παραστούν στις προβολές, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα προβάλει και φέτος ένα μέρος του προγράμματός του και ψηφιακά, στην ειδικά διαμορφωμένη και δημοφιλή πλατφόρμα online.aiff.gr, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει σημαντικό αριθμό προβολών, με εγγύηση συγκεκριμένου αριθμού geo-blocked προβολών, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υψηλού επιπέδου ψηφιακής διάδρασης κατά τα πρότυπα της επιτυχημένου περσινού παραδείγματος των Νυχτών Πρεμιέρας και άλλων μεγάλων διεθνών Φεστιβάλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.

Τη Δευτέρα 4 Οκτώβρη στο Ιντεάλ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τέσσερις ταινίες που μας ταξίδεψαν στην Αθήνα και το Αμστερνταμ.
Οι ταινίες και το πρόγραμμα των επαναληπτικών προβολών:
• Δευτέρα, 4 Οκτώβρη |18:15
"Που να βρίσκεται η Αννα Φρανκ;" του Αρι Φόλμαν, 2021
Δευτέρα 4 Οκτώβρη | 20:30
"Χτίστες, Νοικοκυρές και η Οικοδόμηση της Σύγχρονης Αθήνας", των Τάσου Λάγγη και Γιάννη Γαϊτανίδη, 2021
• Δευτέρα 4 Οκτώβρη | 22:30
"Μπέττυ", του Δημήτρη Σταύρακα, 1979
"Πικροδάφνες", της Πάολας Ρεβενιώτη, 2021

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Προβολές σε κινηματογράφο: 6€
Online προβολές πλατφόρμας: 3€

Για τους/τις θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 25€, 45€ και 70€ αντίστοιχα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών.
* Οι κάρτες διαρκείας δεν εξαργυρώνουν εισιτήρια για τις ταινίες που θα προβληθούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ
** Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Όλοι/-ες οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

Προπώληση:
• Διαδικτυακά, στο viva.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά) και
• τηλεφωνικά στο 11876 της Viva
• Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στα φυσικά σημεία πώλησης προστίθενται και τα ταμεία των κινηματογράφων που συνεργάζονται με το Φεστιβάλ, μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στον εκάστοτε κινηματογράφο. Ο κάθε κινηματογράφος εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται μόνο σε αυτόν.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021