Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Petrified Forest MTB Adventure 2021

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Petrified Forest MTB Adventure 2021

0.0
Περιγραφή
Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός οργανώνεται στην καρδιά της προστατευόμενης περιοχής του Απολιθωμένου Δάσους στη δυτική Λέσβου Πρόκειται για τον Ποδηλατικό αγώνα "Petrified forest MTB adventure", ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Πρόκειται για το δεύτερο αγώνα που οργανώνεται, μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία οργάνωσης του αγώνα την περσινή χρονιά.

Ο αγώνας οργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Λέσβου) και πολλούς εθελοντές.
Η τεχνική υποστήριξη των αγώνων γίνεται από την "Lesvos ride".

O δεύτερος αγώνας του κυπέλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου για το 2021 "2nd petrified forest MTB adventure" θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. όπου θα δοθεί η εκκίνηση για τα ποδήλατα βουνού. Ο αγώνας θα διαρκέσει 1 ώρα και 30 λεπτά. Αμέσως μετά θα δοθεί η εκκίνηση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού. Ξεκινώντας οι ποδηλάτες από την είσοδο του Μουσείου θα πάνε προς τα δύο τμήματα του πάρκου "Πλάκας" και θα αγωνιστούν στις νέες διαδρομές που έχουν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του αγώνα. Στο τέλος των αγώνων οι απονομές θα γίνουν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τους μικρούς συμμετέχοντες/αθλητές τους περιμένει μια συζήτηση με τον παγκοσμίου φήμης βετεράνο αθλητή και μάνατζερ επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας Dror Pekatch τον οποίο επίσης θα έχουμε την χαρά να τον παρακολουθήσουμε να ανταγωνίζεται με τους ντόπιους ποδηλάτες.

Οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μοναδικής ομορφιάς και αξίας περιοχές του Απολιθωμένου Δάσους και να αγωνιστούν δίπλα σε ιστάμενους και κατακείμενους απολιθωμένους κορμούς 20 εκατομμυρίων ετών. Αθέατες ομορφιές της δυτικής Λέσβου αλλά και μοναδικής σπουδαιότητας ηφαιστειακά μνημεία και τοπία που δημιούργησε η φύση θα κάνουν τη διαδρομή των αθλητών ανεπανάληπτη.

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του COVID-19. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021