Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Η Μυτιλήνη γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Η Μυτιλήνη γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο
0.0
Περιγραφή
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30., μουσική συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια του νησιού "Ταξίδι στη Λέσβο" με τον Κώστα Καλδέλη "Δυτικά απ’ το Αϊβαλί" και τον γνωστό μουσικό Παναγιώτη Βέργο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνη στις 20:30 συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου. 
Η είσοδος θα είναι χωρίς αντίτιμο αλλά με προσκλήσεις που θα διατίθενται στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 10:00-14:00. 

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30. Διαγωνισμοί ποιήματος και τραγουδιού. 
Στις κριτικές επιτροπές θα μετέχουν οι κύριοι: Παρασκευαΐδης Παναγιώτης, Αλεξέλης Παναγιώτης, Πατίλας Δημήτρης, Συρέλλης Τάκης, Βερβενιώτης Νίκος, Ανδρεάτος Γεράσιμος, Τραγουδιστής, Μπαρμπάτης Παναγής Μαέστρος, Ελένη Δάβου καθηγήτρια μουσικής- Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Αντώνης Κορωναίος Τενόρος της Λυρικής Σκηνής, Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιός. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30 συναυλία με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μπαρμπάτη Παναγή Μαέστρο, Ελένη Δάβου Σοπράνο, Αντώνη Κορωναίο Τενόρο, Μάκη Ψαραδέλλη τραγουδοποιό. 
Οι προσκλήσεις που διατίθενται στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης είναι χωρίς αντίτιμο και οι έχοντες πρόσκληση θα εισέρχονται ελεύθερα εντός του Δημοτικού θεάτρου.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017