Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Άθληση
2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Μαραθώνιος (Άθληση)
2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας
0.0
Περιγραφή
O Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαγρού "Ειρήνη" την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο.Συ.Λε) και του "Παγγεραγωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας" θα φιλοξενήσει στη Γέρα, για 2η συνεχόμενη χρονιά,  Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας με το όνομα "Ποδηλατικός μαραθώνιος Γέρας".

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι το Επιμελητήριο Λέσβου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, το Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Με την Τεχνική Υποστήριξη του "Lesvos Ride". 

Στον αγώνα έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν, όπως και πέρυσι, μέλη της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας. Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και αθλητές εκτός Λέσβου οι οποίοι θα έχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή με χαμηλό κόστος στο ξενοδοχείο "Αριάδνη" της Γέρας.

Εκκίνηση στις 10:00 από τη πλατεία του Μεσαγρού και στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός με ώρα τερματισμού περίπου στις 13:00 το μεσημέρι για τους πρώτους ποδηλάτες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις παράλληλες δράσεις.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017