Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας

0.0
Περιγραφή
Χριστουγεννιάτικη συναυλία προετοιμάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και η Σ.Ο.Λ. τζούνιορ σε μια κοινή τους εμφάνιση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συναυλιών Δ.Ω.Λ. υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας. 

Για πρώτη φορά, 30 μέλη της Σ.Ο.Λ. τζούνιορ θα συμπράξουν στο ίδιο αναλόγιο με τους επαγγελματίες μουσικούς τη Σ.Ο.Λ.

Μια δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου από καθηγητές του Δ.Ω.Λ. και μέλη της Σ.Ο.Λ. Ευδοκία Χώτα στα βιολιά, Νίκο Νικολαίδη στα βιολοντσέλα, Νάνση Χατζή στα κοντραμπάσα, Δημήτρη Χατζούλη στο όμποε, Μάριο Αντωνίου στα χάλκινα. 

Μια υπέρ-ορχήστρα 70 και πλέον μουσικών θα παρουσιάσει Ευρωπαϊκά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα δώσει το άρωμα των Χριστουγέννων από την Νέα Υόρκη, όπως επίσης μελωδίες από τον κινηματογράφο σε Χριστουγεννιάτικες ταινίες όπως "Home alone" Μόνος στο σπίτι, "Πολικό εξπρές" κ.ά.

Το έντυπο μουσικό υλικό επιμελήθηκε ο κορυφαίος των φλάουτων της ορχήστρας Βασίλης Παπανδρεόπουλος, ενώ ο κορυφαίος των χάλκινων, Μάριος Αντωνίου εμπλούτισε με ολόφρεσκες καινούριες ενορχηστρώσεις για την συγκεκριμένη συναυλία, το πρόγραμμα της Σ.Ο.Λ. 

Εμφανίζονται επίσης: ένα μικρό χορωδιακό σύνολο από μικρούς μαθητές του Ωδείου, όπως επίσης σπουδαστές φωνητικής των τάξεων μονωδίας του Δ.Ω.Λ. Βάσκας Ποζίδου και Έλλης Νταϊλιάνη. 

Ο τενόρος Χρήστος Παπαγεωργίου τραγουδά σολιστικά το "White Christmas". Την συναυλία διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Εισιτήρια: 
Τιμές: 10€, 
Μαθητικά/φοιτητικά ανέργων: 5€
Μαθητές του Δ.Ω.Λ. δωρεάν μετά από κράτηση.

Προπώληση στο Δ.Ω.Λ. από την Πέμπτη 12 /12 και ώρες 9.30-13.00 , Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 20/12 και ώρες 9.30-13.00 Σάββατο 21/12 και ώρες 12.00-14.00 και Κυριακή 22/12 από 18.30. 

Ισχύουν οι θέσεις των μελών του Συλλόγου Φίλων ΣΟΛ, μετά από επιβεβαίωση και παραλαβή της πρόσκλησης εισόδου στη συναυλία από τη γραμματεία του ΔΩΛ, ημέρες και ώρες προπώλησης, όπως αναγράφονται ανωτέρω.  

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020