Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση ‘’Υφαίνοντας το Μέλλον Μέρος ΙΙ’’

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Περφόρμανς (Θέατρο)
ομαδική έκθεση
φωτογραφία (Εκθέσεις)
κέντημα (Εκθέσεις)
Ξεναγήσεις (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση ‘’Υφαίνοντας το Μέλλον Μέρος ΙΙ’’

0.0
Περιγραφή
Η ομαδική έκθεση με τίτλο ‘’Υφαίνοντας το Μέλλον Μέρος ΙΙ’’, που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα, επικεντρώνεται στην γυναικεία φύση και δημιουργικότητα. 

Συμμετέχουν 29 γυναίκες καλλιτέχνιδες με διαφορετικά εκφραστικά μέσα: ζωγραφική, γλυπτική, εγκαταστάσεις, φωτογραφία, video και performance, μετουσιώνοντας τις παραδοσιακές μεθόδους όπως: το κέντημα, τον αργαλειό, το πλέξιμο και το ράψιμο, το μαλλί, τον καμβά, τα νήματα και τα υφάσματα, με έναν καινούργιο τρόπο και τα μεταλλάσσουν σε έργα σύγχρονης τέχνης, με αφετηρία την παράδοση, τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Οι καλλιτέχνιδες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι: 
Αλκαλάη Άρτεμις, Αναστασέα Άντα, Βασιλείου Βίκυ, Γκέκα Πέννη, Δημητροπούλου Μάρθα, Ζέρβα Μπέτυ, Ζυγούρη Μαίρη, Κανακάκη Αικατερίνη, Κάσση Μαριγώ, Κοένιγκ Μαρία- Μαρίκα, Kraja Beskida,Κύρκου Ευδοκία, Κυρμακίδου Εύη, Λαγού Μαρία, Μιχαλακάκου Μάρω, Ευαγγελία Μπασδέκη, Μπέτσου Βίκη, Μύρκα Ιωάννα, Πέτροβα Μαργαρίτα, Πολίτη Σπυριδούλα, Ποταμιάνου Άρτεμις, Ριμπατσιού Κατερίνα, Σδούκου Ιφιγένεια, Σοφολόγη Φανή, Στοϊκού Ελευθερία, Τσιάτσιου Θεοδώρα, Φουρίκη Έφη, Χανιώτη Δήμητρα, Χιώτη Θάλεια, Penelope’s Web.

Την βραδιά των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί performance από την Kajar Beskida μία από τις τέσσερις καλλιτέχνιδες που εκπροσωπούν την ομάδα Penelope’s Web, ιδρύτρια της οποίας είναι η Πέτροβα Μαργαρίτα, ενώ στην ομάδα εμπεριέχονται ακόμη, οι: Μπασδέκη Ευαγγελία και Χανιώτη Δήμητρα.

Επίσης και την βραδιά του κλεισίματος της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί performance με το ‘’Πέπλο’’ της ομάδας Penelope’s Web, ιδρύτρια της οποίας είναι η Πέτροβα Μαργαρίτα, ενώ στην ομάδα εμπεριέχονται ακόμη, οι: Beskida Kraja και Χανιώτη Δήμητρα.
Την performance στις 30/10/2021 θα πραγματοποιήσει η ηθοποιός κ. Χρυσούλα Χρήστου

Επιμέλεια: Έφη Μιχάλαρου, Κριτικός Τέχνης & Επιμελήτρια Εκθέσεων, Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τεχνοκριτικών της AICA Hellas. 

Ξεναγήσεις:
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της παρουσίασής της οργανώνεται εκδήλωση/finissage το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 ενώ παράλληλα έχουν οριστεί προγραμματισμένες ξεναγήσεις από την επιμελήτρια της έκθεσης κ. Έφη Μιχάλαρου.

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων έχει ως εξής:
Σάββατο 30/10/21 ώρα 20:00 (μετά την performance)
Κυριακή 31/10/21 ώρα 12:00
Σάββατο 6/11/2021 ώρα 19:00
Κυριακή 7/11/2021 ώρα 12:00
Για συμμετοχή ή πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2410 616266 (από τις 8π.μ. έως 8 μ.μ) 

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021