Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΛΑΜΙΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας "Σκιαί ερριμμέναι..."

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας "Σκιαί ερριμμέναι..."

0.0
Περιγραφή
Η Belle Arte Lamia 2019 θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας "σκιαί ερριμμέναι…" με έργα των Κατερίνα Διαμαντή, Σπύρο Καμνή, Άκη Λούκα και Αμαλία Τσακίρη, με κύριο θέμα το μαύρο "φως"! 

Άλλωστε είναι ωραίο να φωτογραφίζεις στο φως μα, η μαγεία κρύβεται στο σκοτάδι! Ηρεμία, γαλήνη, διαύγεια, εσωτερικότητα, αλλά και μια αίσθηση απειλής, ανησυχίας, ένα είδος ταραχής αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που θα μπορεί κανείς να δει από 2 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2019 στην έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στο "πέτρινο" της "Χώρας" στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Οίτης. 

Το μαύρο αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης – και όχι μόνο – για τους φωτοκαλλιτέχνες όσο και για τους ποιητές και τους μουσικούς. Ο καθημερινός βομβαρδισμός μας με εκατοντάδες εικόνες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης μας έχουν εθίσει στην επιφανειακή θέαση των εικόνων.

Με τις φωτογραφίες των Κατερίνα Διαμαντή, Σπύρου Καμνή, Άκη Λούκα και Αμαλίας Τσακίρη, η Belle Arte Lamia 2019 μας καλεί σε μία διεισδυτική θέαση των εικόνων, σε μια εμπειρία των αισθήσεων και της ψυχής.

Στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Οίτης.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη (εκτός τις ημέρες που στο χώρο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις), υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017